Mutfakların gözdesi Airfryer indirimli fiyatı ile ŞOK’ta!

20 Ocak ile 23 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. ŞOK marketler zincirinin önümüzde ki günler için indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu.

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olma unvanını elinde bulunduran ŞOK her hafta belli günlerde yapmış olduğu indirim furyası ile vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her hafta farklı günlerde, farklı aktüel ürünler satışa sunulmaya devam ediyor. 20 OCAK ile 23 Ocak tarihleri arasında öyle ürünlerde indirimler yapıldı ki vatandaş şaşırdı. Çeşitli aktüel ürünler de çeşitli indirimler ŞOK market zincirlerinde raflardaki yerini aldı. ŞOK market zincirlerine hangi aktüel ürünlerin geldiği ve indirimli fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından büyük bir merak konusu oldu.

ŞOK zincir marketlere 20-23 Ocak tarihlerinde hangi ürünler geliyor?

20 Ocak ile 23 Ocak tarihleri arasında ŞOK marketlerine hangi aktüel ürünler geliyor sorusunun cevabı kataloğun yayımlanması ile cevap buldu.

SUNNY markanın iki farklı modelinde ki televizyonlar birisi 7 bin 399 TL, diğeri ise 12 bin 299 TL ile raflarda, PHILIPS Airfrey 5 bin 499 TL ile raflarda, dyson V15 dikey şarjlı süpürge 25 bin 999 TL ile raflarda, Kurutma makinası 16 bin 499 TL ile raflarda ki yerini aldı. Bunların yanı sıra birçok farklı üründe katalogda yer aldı.

Exit mobile version