Ekonomi

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi’ne başvuruna hemen 50 bin TL nakit para!

Türkiye’de milyonlarca emekli vatandaş acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Emekli müşterilere özel düşük faizli ve esnek ödeme seçeneklerine sahip kredi kampanyası sunan bankalar arasındaki rekabet günden güne artıyor. Son olarak ülkenin önde gelen kamu bankalarından Halkbank, emekli maaş müşterilerinin yüzünü güldürecek kredi kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Halkbank resmi web sitesi üzerinden duyurulan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında başvuru sahiplerine anında 50 bin TL nakit desteği verilecek.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Halkbank, emekli vatandaşlar için düşük faiz oranlı ve esnek ödemeli kredi kampanyasını duyurdu. Halkbank’tan bu kampanya kapsamında 25 bin TL kredi çekmek isteyen emekli maaş müşterilerine yüzde 1.55 faiz oranıyla 36 ay vadeli nakit desteği sunulacak. Düşük maliyetlerle kredi çekerek acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen emekliler bu fırsatı kaçırmıyor. Halkbank’tan 25 bin TL kredi çeken bir emekli, ayda sadece 958 TL ödeme yaparak 3 yıl içinde tüm kredi borcunu kapatmış oluyor.

Düşük Faizlerle Nakit Para Desteği

Öte yandan Halkbank’tan daha yüksek miktarda kredi çekmek isteyenler için de kaçırılmayacak fırsatlar gündeme geldi. Daha yüksek miktarda paraya ihtiyacı olan emekliler Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında 50 bin TL nakit paraya anında sahip olabiliyor. Bu kampanyada ise banka yüzde 1.69 faiz oranı uygularken vade seçeneği yine 36 ay olarak belirleniyor. Emekliler 50 bin kredi kampanyasına başvuru yaparak ayda 1.970 TL taksitlerle bu fırsattan yararlanabiliyor. Ayrıca Halkbank emekli maaş müşterileri, 100 bin TL’ye kadar yapılan kredi başvurularında ise 24 ay vadeli ve yüzde 1.74 faiz oranıyla nakit desteği alabiliyor.