N Kolay ile kazanmanın ucu bucağı yok; yeni kampanya ile anında bin TL hesapta! Sadece bazı şartları yerine getirmek gerekiyor…

Aktif Bank’ın dijital bankacılık sistemi olan N Kolay, yeni müşteriler kazanmak için mevcut müşterilerine eşsiz bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında arkadaşlarını ya da çevresindeki kişileri N Kolay’lı olmaya ikna eden kişilere TL değerinde hediye vereceğini duyuran N Kolay, kampanya kapsamında bin TL’ye varan ödüller dağıtmak için düğmeye bastı.

N KOLAY’DAN BİN TL’LİK REFERANS KAMPANYASI

N Kolay banka müşterilerine yönelik bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan banka, yeni referans kampanyası kapsamında çevrendekilere N Kolay’ın avantajlarını anlatıp onları banka müşterisi yapmaya ikna eden kişilere bin TL’ye varan ödüller vereceğini açıkladı. Kampanya kapsamında her banka müşterisine özel olarak hazırlanmış olan davet koduna işaret eden N Kolay, yeni banka müşterilerinin bu davet kodu ya da “Arkadaşını Davet Et” başlığından paylaşılmış link aracılığıyla banka müşterisi olması gerektiğini belirtti.

HER REFERANS 100 TL; 10 REFERANS BİN TL

Kampanyası kapsamında belirli kurallar belirlemiş olan N Kolay, kampanyasından her müşterisi için 10 kez yararlanma hakkı tanıdı. Referans başına 100 TL ödeme yapmayı taahhüt eden N Kolay, 10 kişiye referans olan banka müşterisinin kazanabileceği miktarı bin TL olarak açıkladı. Her müşterisini bu kampanyadan maksimum 10 kez yararlandıracağını duyuran N Kolay, yine her müşterisinin kampanya kapsamında kazanacağı hediye TL tutarının da maksimum bin TL olabileceğini ilan etti.

DAVET TARİHİ KAMPANYA ŞARTLARI ARASINDA

Kampanyası kapsamında detaylı bir bilgi veren N Kolay, davet edilecek olan kişilerin yaş aralığını 24 ile 54 arasında olmasını şart koştu. Aynı şekilde kampanyayı 21 Temmuz 2022 tarihi itibariyle başlattığını belirten N Kolay, ödüllerin bu tarihten sonra davet edilecek kişiler için kazanabileceğini belirtti. Öte yandan N Kolay, davet edilen kişinin hesabını en az bir yıl açık tutması gerektiğini de şartları arasına ekledi.

Exit mobile version