Ekonomi

N Kolay’a gelen yaşadı: Sanal kart harcamalarına 300 TL’lik indirim yapılacak!

Yeni dönemde gelişen zorlu ekonomik şartlara karşın temel ihtiyaçlarını karşılamak adına alışverişe çıkmak için kırk kere düşünmek zorunda kalan vatandaşlar, bütçelerinin derin bir darbe aldığı şu günlerde kendilerini ferahlatacak kampanyaları araştırmaya başladılar. Kendileri ve bütçeleri için en avantajlı fırsatları araştıran vatandaşlara, Aktifbank’ın N Kolay oluşumundan olumlu yanıt geldi.

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyalarının avantajlı fırsatları ve kolay ulaşılabilirlikleri ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Aktifbank, N Kolay oluşumu için geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Banka, ilgili şartları sağlayan herkese 3 ay boyunca alışveriş desteğinin verileceğini bildirdi.

Aktifbank N Kolay Alışveriş Kampanyası!

Aktifbank’ın geliştirmiş olduğu oluşumlardan biri olan N Kolay, yeni bir alışveriş kampanyasına imza attığını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan alışveriş kampanyasına göre ilk kez sanal kart ürününe başvuru yapan tüm müşterilere, 3 ay boyunca yaptıkları tüm alışverişlerin yüzde 10’unun karşılanacağı bilgisi kaydedildi.

Aktifbank N Kolay Alışveriş Kampanyasının Detayları

Aktifbank’ın N Kolay oluşumu aracılığı ile geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının, yalnızca bireysel sanal kart kullanıcıları için geçerli olduğu bilgisi verildi. Banka, 3 ay boyunca karşılanacak olan yüzde 10’luk tutarın aylık 100 TL’yi, 3 aylık ise 300 TL’yi geçemeyeceğini bildirdi. Ayrıca söz konusu kampanyanın 15 Mayıs’a kadar geçerli olduğu ve 31 Temmuz’a kadar kullanılmayan hediye paraların geri alınacağı bilgisi de paylaşıldı.

Aktifbank N Kolay Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Aktifbank N Kolay alışveriş kampanyasından yararlanmak için mevcut müşterilerin uygulama içerisinde bulunan “kartlarım” bölümünden sanal kart oluşturmaları, yeni müşterilerin ise N Kolay mobil uygulamasını indirmeleri gerekmektedir.