n11 indirim kampanyası 2 gün sonra bitecek: Birçok ürün indirimli satılıyor!

Alışveriş tutkunlarının beklediği indirimler başladı. Efsane n11 indirimleri 7-11 Kasım tarihleri arasında devam edecek. Onlarca ürün kampanyalı olarak satılacak. Ürünlerde indirim yarından sonra son bulacak.

Alışverişkoliklerin merakla beklediği 11.11 indirimleri n11’de ve Hepsiburada da başladı. n11 tarafından 11 Kasım tarihi itibariyle başlatılan indirim kampanyasından faydalanmak için ilk olarak alışveriş mağazasında elektronik üyelik oluşturmak gerekiyor. Kayıtlarını tamamlayan vatandaşlar alışverişine başlayabiliyor. Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından olan Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri 7 Kasım tarihinde başladı ve 11 Kasım tarihine kadar devam edecek.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER?

n11 online alışveriş mağazasında çok sayıda ürün listeleniyor. Giyim ürünlerinden elektronik aletlere, ev eşyasından, mobilya ürünlerine, cep telefonu bilgisayar gibi ürünlerin yanında hobi ürünlerine çok sayıda ürün satışı yapılıyor.

KARA CUMA (BLACK FRİDAY) İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

İnternet siteleri için oluşturulan Black Friday alan adı olan .blackfriday de 2014’te kullanıma sunuldu. 2 yıl içinde 2 bine yakın site alan adını kullanmaya başladı. Efsane Cuma (Black Friday) tarihi hakkında mağazalardan bir tarih belirlendi. Black Friday 2021 yılında 26 Kasım Cuma tarihine denk geliyor.

Exit mobile version