Ekonomi

N11, Trendyol, HepsiBurada ve Amazon’dan alışveriş yapanlar dikkat: 120 TL indirim hakkı tanınacak!

Koronavirüs salgınının hayatımıza dahil olması ile birlikte popülerleşen online alışveriş, bankaların da bu doğrultuda kampanyalar düzenlemesine olanak sağladı. Ekonomi piyasalarının kötü gidişatını da kendi lehlerine çevirmek isteyen bankalar, müşteri sayılarını arttıracak kampanyalarını peş peşe duyurdu.

Son olarak Vakıfbank tarafından gelen online alışveriş kampanyası haberine göre banka tarafından belirlenmiş olan online alışveriş platformlarında yapılan harcamalara, 120 TL’ye kadar para puan hediyesinin verileceği bilgisi, kamuoyu ile paylaşıldı.

Vakıfbank Online Alışveriş Kampanyası 2022

Son olarak geliştirmiş olduğu 90 gün taksit ertelemeli bayram kredisi hizmeti ile bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başarmış olan Vakıfbank, bu kez de artan ürün fiyatlarına karşın desteğe ihtiyaç duyan müşterileri için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Vakıfbank, geliştirmiş olduğu online alışveriş kampanyasının n11, Trendyol, Amazon ve HepsiBurada platformlarından veya ilgili platformların mobil uygulamalarından yapılan alışverişler için geçerli olduğunu bildirdi. Kampanya kapsamında tek seferde harcanan her 500 TL’ye 30 TL, toplamda ise 120 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi paylaşıldı.

Vakıfbank Online Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Vakıfbank’ın geliştirmiş olduğu 120 TL indirim kazanımlı online alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel Vakıfbank World kart kullanıcıları yararlanabilmektedir. Banka, söz konusu kampanyası kapsamında kazanılan hediye paraları 8 Haziran tarihine kadar hesaplara aktaracağını, 23 Haziran tarihine kadar harcanmayan hediye paraları ise hesaplardan geri alacağını bildirmiştir.

Vakıfbank Online Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank’ın geliştirmiş olduğu 120 TL indirim kazanımlı online alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, Vakıfbank Mobil uygulamasına giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alan Cepte Kazan kampanyasına katılım sağlamaları gerekmektedir.