n11’den alışveriş yapanlara müjde: Alışverişlerinizin 5 bin TL’si Vakıfbank tarafından karşılanacak! 2022 Vakıfbank alışveriş kampanyası

Müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, yeni dönem hizmet kapsamlarını genişletmek amacı ile çeşitli kategoriler altında yeni kampanyalar geliştirmeye başladılar. Bu çerçevede yeni dönem kampanyalarını duyuran bankalardan biri de hizmetlerini kamu bankası statüsünde sunmaya devam eden Vakıfbank oldu.

Türkiye genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan Vakıfbank, yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu emekli promosyon ödemesi kampanyası ve diğer kredi kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Banka, son dakika açıklaması ile mart ayı itibari ile yürürlüğe girmiş olan yeni alışveriş kampanyasını yayınladı.

Vakıfbank tarafından açıklanmış olan ve bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan yeni dönem alışveriş kampanyasında, vatandaşlar tarafından sıklık ile tercih edilen alışveriş sitelerinden biri olan n11 ile iş birliği sağlandı. Banka, ilgili şartları sağlayan müşterilerine, n11 alışverişlerinde 5 bin TL’lik alışveriş desteği sağlayacağını duyurdu.

Vakıfbank 2022 Alışveriş Kampanyası

Vakıfbank- n11 iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni dönem alışveriş kampanyası, duyanları şaşkına çevirdi. Vatandaşlar, kampanyanın detaylarını öğrenebilmek adına çeşitli araştırmalara yapmaya başladılar.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan alışveriş kampanyasına göre n11 alışveriş platformundan 5 bin TL’lik alışveriş yapan vatandaşlara, ilgili miktarda kredi desteği sağlanacağı bilgisi kaydedildi. Üstelik bu kampanyadan yararlanmak için herhangi bir yere başvurulması, SMS atılması ya da imza verilmesi bile gerekmiyor.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Vakıfbank- n11 iş birliğinde geliştirilmiş olan 5 bin TL’lik alışveriş kredisi hizmetinden yararlanmak için n11’de oluşturulmuş olan alışveriş sepetinin ödemesinin “anında dijital kredi ile öde” seçeneği aracılığı ile yapılması gerekiyor. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan ekranda yer alan vade sayısının belirlenmesi ve kredi sözleşmesinin onaylanması, banka kredisinin devreye girmesi için yeterli oluyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, alışverişin tamamlanması için seçilen Vakıfbank kartının Masterpass sistemine kayıtlı olması. Masterpass sistemine kaydı bulunmayan kartlara, kredi onayı verilmiyor.

Masterpass Sistemine Nasıl Kayıt Olunur?

Masterpass sistemine kayıt olmak için banka şubelerine ya da ATM noktalarına gitmek gerekiyor. Bu işlem ATM ekranlarında yer alan “Masterpass Kayıt” butonu ile dakikalar için tamamlanabiliyor.

Exit mobile version