Magazin

Nafaka tartışmasında kadınları yanına çekmişti; cinsel ilişki itirafı ile yine kadınları karşısına aldı: Mehmet Ali Erbil, bombayı patlattı!

Bir süredir Tiktok isimli sosyal medya platformu aracılığıyla gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile gündeme damgasını vuran Mehmet Ali Erbil, son canlı yayınında akıl almaz bir itirafta bulundu. Cinsel yaşamına ilişkin ilk kez böyle bir itirafta bulunan Mehmet Ali Erbil, gerçekleştirdiği itiraf ile herkesi şaşırttı.

NAFAKADA KADINLARIN TARAFINI TUTMASIYLA ŞAŞIRTMIŞTI

Son dönemlerde magazin dünyasına damga vuran olaylardan birisi de Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu arasında süren nafaka tartışması olmuştu. Nafaka konusunda oldukça tecrübeli isimlerden biri olan Mehmet Ali Erbil, daha önce beş kez evlendi. Konuya ilişkin polemiğe, Bütün bunlar, karşılıklı ilişkiye bağlı. Hele de çocuk olduğunda. Çocuk varsa nafaka olmalı. Sen bir kadının zamanını, özgürlüğünü belirli bir süre çalıyorsan, bunun bedelini bir baba, bir erkek olarak karşılamak zorundasın. Ama çocuk yoksa, ömür boyu ödeme olmamalı. Öyle bir tecrübem var. Ayrıldık ve çocuk olmadığı için bir nafaka belirlenmedi. Yine de mağdur etmedim 1 senelik evlilik bile olsa” ifadeleriyle dahil olan Mehmet Ali Erbil, kadınların tarafını tutmasıyla sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmıştı.

BU KEZ CİNSEL YAŞAM İTİRAFI İLE GÜNDEME DAMGASINI VURDU

Instagram hesabını oldukça aktif kullanan isimlerden biri olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda TikTok’a da girdi. TikTok isimli sosyal medya platformunda açtığı hesabı ile sık sık canlı yayınlar gerçekleştiren Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün oyuncu Onur Sermik ile canlı yayın yaptı. Bu canlı yayın esnasında kendisine gelen, “Bugüne kadar kaç kişiyle birlikte oldunuz?” sorusuna karşılık bir itirafta bulunan Mehmet Ali Erbil, “Dünya rekoru bende. Yıllarca haftanın 6 günü yaptım, pazar günüm boştu, bir mecra beni kapatmıştı” şeklinde cevap verdi.

ECE RONAY İLE MAHKEMESİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay’a Instagram’dan attığı mesajlar nedeniyle mahkemelik olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz”, “sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” ve “tehdit” suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis istemi ile dava açılmıştı. Mesajları kendisinin atmadığına ilişkin bir ifade verdiği öğrenilen Mehmet Ali Erbil’in Ece Ronay ile olan davası hala sürüyor.