Nakde mi sıkıştınız? Hiç vakit kaybetmeden Vakıfbank’a başvurun, 3 ay ödeme ertelemeli 125 bin TL’lik nakit ödemenizi alın!

Son zamanlarda çeşitli faktörler doğrultusunda gündelik tüketim ürünlerine arka arkaya yapılan zamlar, vatandaşların bütçelerini oldukça zorlamaya başladı. Günden güne alım güçleri düşen vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturabilmek adına alternatif yollar aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yüzünü güldürecek olan haber, kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank’tan geldi. Banka, ödeme kolaylığı sağladığı nakit destek paketini, resmen duyurdu!

Vakıfbank’tan 3 Ay Ödeme Ertelemeli Nakit Desteği!

Hizmetlerine kamu bankası olarak devam eden Vakıfbank, yeni dönemde çeşitli sebeplerden ötürü nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşları sevindiren yeni bir kampanyaya imza attı. Banka, vatandaşlara 125 bin TL limitli, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları 2022

Hem emekli vatandaşlar hem de diğer kategorilerde yer alan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu yeni dönem kampanyaları ile bankacılık sektörü içerisinde bir adım öne çıkmayı başaran Vakıfbank, nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşları da unutmadığını gösterdi. Banka, yeni dönemde nakit ihtiyacını karşılayabilmek adına desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için 125 bin TL limitli, 3 ay ödeme ertelemeli fırsatlarını içeren ihtiyaç kredisi hizmetini sunacağını ifade etti. Söz konusu hizmet için eşit aralıklı ya da 3 ayda bir ödemeli taksit ödemesi fırsatı sunan Vakıfbank, faiz oranını yüzde 1,55 olarak belirledi.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Vakıfbank’ın yeni dönem 125 bin TL limitli ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarının SMS bölümünden sırası ile KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi (gün/ay/yıl), aylık gelir bilgilerinin yazılması ve 5724’e kısa mesaj gönderilerek kredi başvurusu yapılması gerekiyor.

Exit mobile version