Nakde sıkışan asgari ücretlilere, 20 bankadan yardım eli: Maaşınızın 10 katına kadar kredi çekebileceksiniz!

Son zamanlarda ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler çerçevesinde giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların bütçelerini derinden etkiledi. Özellikle asgari düzeyde maaş alan vatandaşların bütçelerinin erimesine sebep olan bu olumsuz gelişmeler, vatandaşların bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine olan talepleri arttırmalarına yol açtı.

Aylık kazancı asgari ücret düzeyinde olan vatandaşlar, hangi bankalardan ihtiyaç kredisi hizmeti alabileceklerini araştırmaya başladılar. Vatandaşların bu taleplerine 20 bankadan olumlu yanıt geldi.

Hangi Bankalar Asgari Ücretliye Kredi Hizmeti Sunar?

Yeni dönemde asgari ücretli çalışana, maaşının yüzde 50’lik tutarını geçmeyecek şekilde hesaplanan aylık ödemeler karşılığında ihtiyaç kredisi hizmeti sunacak olan bankalar şu şekilde sıralandı:

Asgari Ücretlinin Kredi Kullanabilmesi İçin Hangi Şartları Sağlaması Gerekir?

Asgari ücret karşılığında istihdam edilen vatandaşların bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanabilmeleri için bazı şartları sağlamaları gerekmektedir. Bu şartların başında ise iyi bir kredi notuna sahip olmak gelmektedir.

Gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilmek, borçlarını ödeyebilmek ve sonuç olarak da nakit sıkışıklığını çözüme kavuşturmak isteyen asgari ücretli vatandaşlar, kredi notları yüksek olduğu, herhangi bir icra işlemi ile karşı karşıya kalmadığı ve iş hayatı devam ettiği sürece, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden faydalanabilmektelerdir.

Asgari Ücretli İhtiyaç Kredisi Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapabilir?

Bankaların asgari ücret karşılığında istihdam edilen vatandaşlar için geliştirmiş oldukları ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanabilmek için kredi hizmeti alınmak istenen bankanın şubesine, mobil uygulamasına veya internet bankacılığı kanalına başvuru yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version