Nakde sıkışık olanların dikkatine: ATM kuyrukları oluşmaya başladı! Akbank, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası, kefilsiz 10 bin TL dağıtıyor!

Ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükseliş hareketlerinin gündelik hayata yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıması, alım gücü düşen vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit sıkışıklıklarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşlar, soluğu bankaların kampanyalarında aldılar. Bu esnada yeni kampanyalarını duyuran Akbank, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası, banka şubelerine gidilmeden, evrak ibrazı yapmadan nakit desteği sunacağını açıkladı.

Türkiye İş Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Türkiye’nin köklü bankalarından biri olan İş Bankası, taksitli nakit avans hizmeti ile müşterilerinin nakde olan sıkışıklıklarına çözüm sunduğunu bildirdi. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,80 ve üst limitini 15 bin TL olarak belirledi.

Türkiye Ekonomi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Yeni dönemde taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,80 ve üst limitini 10 bin TL olarak belirledi. 10 bin TL’lik çekimlerin aylık ödemesi, 954,91 TL olarak hesaplandı.

Akbank Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Yeni dönemde müşterilerinin nakde olan sıkışıklıklarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak üzere adım atan bankalardan biri de Akbank oldu. Banka, taksitli nakit avans hizmeti sunacağını duyurarak, söz konusu hizmetten Axess özellikli ürünlerden birini kullanan mevcut müşterilerin yararlanacağı bilgisi kaydedildi.

Akbank tarafından sunulan taksitli nakit avans hizmetinin üst limiti 15 bin TL, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,80 ve azami vade sayısı 12 ay olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetin üst limitinden yararlanmak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını 1.432,37 TL olarak hesapladı.

Exit mobile version