EkonomiGündem

Nakit İhtiyacı Bulunan Vatandaşlara Kampanya Açıklaması: Başvurmak İçin Son 2 Gün

Şubat ayının gelmesi ile birlikte sevgililer günü kampanyaları da peş peşe geldi. Axess nakit ihtiyacı olan vatandaşlara açıklama yaptı. Axessliler alışverişlerinde nakit kazanmaya devam ediyor. Axess resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada: Axess ile internet de dahil giyim, elektronik, optik, çiçek ve kozmetik sektörlerinde yapacağınız 250 TL üzeri her ikinci alışverişinize 25, toplam 50 TL chip-para kazanmak için hemen Axess Mobil’den kampanyaya katılabilirsiniz açıklamasında bulundu.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

20 Şubat’a kadar kampanyaya kaydolan Axess kart sahipleri giyim, elektronik, optik, çiçek ve kozmetik sektörlerinde yapacağı 250 TL üzeri her ikinci alışverişine 25, toplam 50 TL chip-para kazanacaklardır.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 50 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar dahildir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir. 20 Şubat 2022 saat 23:59’dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.

Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.

Chip-para kullanımı yapılarak gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya bireysel Axess asıl/sanal/ek kartlar dahildir.

Kampanyaya Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), Ticari, Neo ve Free kartlar dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Yurt dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.