Editörün SeçtikleriEkonomiGenelGündemManşet

Nakit ihtiyacı giderek artanlara, 7 bin 500 TL’lik uygun kredi fırsatı! Akbank, yüzde 0,99 faizli ağustos ayı kredisini duyurdu!

Ülkemizin gelişmiş özel bankalarından olan Akbank, yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni müşterilerini kapsayan kredi kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Nakit ihtiyacı giderek artanlara, 7 bin 500 TL'lik uygun kredi fırsatı! Akbank, yüzde 0,99 faizli ağustos ayı kredisini duyurdu!

AKBANK AĞUSTOS AYI KREDİ KAMPANYASI

Akbank, ağustos ayına özel yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, ay sonuna kadar Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni müşterilerine, 7 bin 500 TL üst limit ile yüzde 0,99 faiz ve 12 ay vade karşılığında finansman hizmeti sunacağını bildirdi.

AKBANK AĞUSTOS AYI KREDİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli, düşük faizli yeni kredi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin “gerçek müşteri” statüsünde olmaları gerekmektedir. Daha önce Akbanklı olan kişiler, söz konusu düşük faizli yeni kredi kampanyasından yararlanamazlar. Ayrıca kampanya kapsamında bir kez kredi kullanmış olan mevcut müşteriler de ikinci kere aynı kampanyaya başvuru yapamazlar.

Akbank, hayat sigortasının yapılmasını şart koşmuş olduğu yeni kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Banka, söz konusu tabloyu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 7.500 TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: %0,99
  • Kredi tahsis ücreti: 41,25 TL
  • Hayat sigortası prim tutarı: 100,15 TL
  • Aylık taksit tutarı: 676,41 TL

Nakit ihtiyacı giderek artanlara, 7 bin 500 TL'lik uygun kredi fırsatı! Akbank, yüzde 0,99 faizli ağustos ayı kredisini duyurdu!

AKBANK’IN AĞUSTOS AYI KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli, düşük faizli yeni kredi kampanyasından yararlanarak bütçesini bir nebze olsun ferahlatmak isteyen tüketicilerin, öncelikle Akbanklı olma sürecini tamamlamaları gerekmektedir. Söz konusu süreç, 31 Ağustos tarihine kadar bankanın mobil uygulaması üzerinden tamamlanmalıdır.

Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan tüketiciler, üyelik işlemlerinin tamamlanmasını takiben 5 gün içerisinde yine bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kredi başvurusu yapmalıdır. Başvuru, mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından yapılmalıdır. Kredi başvurusu olumlu değerlendirilen tüketiciler banka şubeleri veya bankanın Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile kredilerini kullanabileceklerdir.