Nakit ihtiyacı olan emeklilerin dikkatine: Maaş hesabını taşıyan herkese, 100 bin TL ödeme yapılacak! Emekli nakit ödeme

Ekonomik ve siyasi faktörler çerçevesinde gündelik hayata yansıyan yüksek oranlı zamlar, emeklilerin sene başında maaşlarına aldıkları yüzde 30,95 oranında ki zammın erimesine sebep oldu. Günden güne zorlaşan ekonomik şartlardan ötürü geçim derdine düşen vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına alternatif çözüm yöntemleri aramaya başladılar.

Emeklilerin nakit arayışlarına olumlu yanıt veren Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankası, 31 Mart tarihine kadar emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan vatandaşlara, değişen tutarlarda nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Özel bankalardan biri olan ve geliştirdiği kampanyalar ile dikkat çeken Denizbank, yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan yeni müşterilerine 55 bin TL’ye kadar nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Denizbank, üst limitini 55 bin TL olarak belirlemiş olduğu kredi hizmeti için aylık faiz oranını yüzde 1,55, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi.

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından biri olan ve yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan yeni müşterileri için özel olarak ihtiyaç kredisi hizmeti geliştiren Ziraat Bankası, söz konusu hizmetinin üst limitini 40 bin TL olarak belirledi.

Ziraat Bankası ilgili emekli ihtiyaç kredisi hizmeti için aylık faiz oranını yüzde 1,55, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi.

Halkbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından bir diğeri olan Halkbank da yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan yeni müşterileri için özel olarak ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini duyuran bankalardan biri oldu.

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi hizmeti için üst limiti 100 bin TL, aylık faiz oranını yüzde 1,55, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirlendi.

Exit mobile version