Gündem

Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! Akbank’tan yüzde 0 faiz ile 7500 TL Kredi Fırsatı!

Küresel piyasalardaki olumsuz şartlar, dünya genelinde ürün ve hizmetlerin fiyatlamalarını yukarıya çekiyor. Hemen hemen her sektörde artan fiyatlar, vatandaşın cebini yakıyor. Alım gücü oldukça düşerken, birikim yapmak neredeyse hayal oldu. Hayat sürprizle dolu ancak her zaman iyi yönde olmayabiliyor. Kimi zaman acil harcamalar, birikim yapamayan vatandaşı çıkmaza sokuyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaş ise erteleyemeyeceği harcamalar için bankaların kredi fırsatlarını inceliyor. Birçok banka, vatandaşın acil ihtiyaçlarını karşılamak için kredi çalışmalarına hız verdi. Durum böyleyken, vatandaşın değerlendirebileceği birden fazla kredi kampanyası mevcut bulunuyor. Özellikle bayramın da yaklaşmasıyla nakit ihtiyacı olanlar, kendisine en uygun krediyi bulmak için araştırmalarını hızlandırdı. Bu şartlar altında Akbank’ın hizmete sunduğu son kampanya, nakit ihtiyacı olanların oldukça ilgisini çekiyor. Akbank’ın yeni hizmete sunduğu faizsiz nakit ihtiyaç kredisi ve ayrıntıları şimdi sizlerle…

Özel günler öncesinde bankalar kredi kampanyalarını güncelliyor. Nakit ihtiyacı olanlar, hizmete sunulan krediler arasından kendilerine en uygun olanı seçmeye çalışıyorlar. Akbank’ın yeni hizmete sunduğu faizsiz kredi kampanyası ise diğerleri arasından sıyrılmayı başarıyor.

Krediden Kimler Yararlanabilir?

Akbank’ın 7.500 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanından yararlanmak için öncelikle hali hazırda Akbank müşterisi olmamak gerekiyor. Avantajlarıyla dikkat çeken kampanya sadece yeni müşteri olacakları kapsıyor. Sıfır faizli bu kredi imkanından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamanın ismi Akbank Mobil. Akbank Mobil’i indirdikten sonra karşınıza çıkan ‘Akbanklı olmak istiyorum’ butonuna tıklayarak uzaktan müşteri olma sürecini başlatabilir ve Akbank’ın bu kapsamda sunduğu avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Krediye Nasıl Başvurulur?

Akbank’ın sunduğunu 7.500 TL’ye kadar %0 faizli kampanyasına başvurular yalnızca mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca yalnızca mobil uygulama üzerinden ilk defa Akbanklı olan müşterileri kapsıyor. Fiziki şubelerden yapılan yeni müşteri olma işlemlerinde ya da kredi başvurularında bu kampanyanın avantajlarından yararlanmanız mümkün olmyacaktır.

Kredinin Ayrıntıları…

Kampanyaya başarılı bir şekilde katılanlar, Akbanklı olmalarını takip eden beş gün içerisinde 7.500 TL’ye kadar %0 faizli kredi imkanından faydalanabilecekler. Sunulan kampanya çerçevesinde en az 1.000 TL ve en çok 7.500 TL kredi kullanılabilmektedir. Kredi kullanımları en fazla 12 ay vade içermektedir ve bir kereye özel kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Kredi tahsis ücretinin tutarı ise %0,5 ve üstüne eklenecek BSMV olarak duyuruldu.

Kampanyadan yalnızca bireysel müşteriler ve gerçek kişiler yararlanabilecek olup, kredi türü bireysel ihtiyaç kredisi olarak belirlenmiştir. Kampanyaya yalnızca bir kez katılım sağlanabilecektir.