EkonomiGündem

Nakit para verilecek: 20.000 TL için 31 Ekim’e kadar süre verildi!

Yapı Kredi Bankası güzel haberi duyurdu. Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için bir fırsat olacak. Yapı Kredi Bankası, faizsiz 20.000 TL vereceğini duyurdu. Banka, başlattığı kampanyanın tüm detaylarını tek tek bildirdi. 31 Ekim tarihine kadar devam edeceği belirtilen kampanyadan yararlanmak isteyenler için katılım koşulları açıklandı.

Yapı Kredi Bankası tarafından 20.000 TL’ye kadar faizsiz, taksitli nakit avans kampanyası başlatıldı. Alınan bilgilere göre, Yapı Kredi Mobil’i indirip Yapı Kredili olanlar daha sonra Yapı Kredi Mobil üzerinden Chippin’e üye olursa, 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avanstan yararlanabilecek.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Kampanyadan 1 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında mobilden Yapı Kredili olanlar ve Yapı Kredi Mobil üzerinden Chippin’e ilk defa üye olanlar yararlanabilecektir.

Kampanyadan Yapı Kredi Mobil’i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.

Kredi kartının kullanıma açılmasından sonra 7 gün içerisinde 15.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanılabilir.

Yapı Kredi Mobil üzerinden dijital olarak müşteri olunan gün içerisinde Yapı Kredi Mobil uygulaması içinden Chippin’e üye olunması halinde ek 5.000 TL, toplamda 20.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanabilir.

Yapı Kredi Mobil uygulaması dışında Chippin’e farklı mecralar üzerinden yapılan üyeliklerde veya halihazırda Chippin’e üyeliğiniz bulunması durumunda 5.000 TL ek taksitli nakit avans fırsatından yararlanılamayacaktır.

Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Kasım 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 20.000 TL’dir ve sadece 6 ay vade için geçerlidir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Kasım’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.