Nakit paranız cebinizde kalsın kampanyası ile mağaza içi kredi veriliyor

QNB Finansbank tarafından nakit paranız cebinizde kalsın kampanyası başlatıldı ve bu kampanya ile mağaza içi kredi verildiği belirtildi. Yapılan açıklamada anlaşmalı olunan firmaların mağazalarından almak istenilen ürün için nakit ödeme yapmadan veya kredi kartı limitinizi doldurmadan alışveriş yapabileceğiniz ve istenilen ürünü alma fırsatını yakalayacağınız bildirildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “QNB Finansbank’ın sunduğu uygun faizli ve masrafsız Mağaza İçi Kredi’ye hemen başvurabilir, başvuru sonucunuzu anında cep telefonunuza gelecek SMS ile öğrenebilirsiniz. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda, dilediğiniz Bilge Adam şubesinden kredi işlemlerinizi tamamlayabilir ve eğitiminizi alabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

KREDİ ÖDEMELERİ 

Kredi ödemelerinin nasıl yapılacağına ilişkin yapılan açıklamada QNB Finansbank Şubeleri’nden, QNB Finansbank İnternet Şubesi’nden, QNB Finansbank ATM’lerinden veya QNB Finansbank Cep Şubesi’nden yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU 

Söz konusu kredi kampanyasına başvuruların aşağıdaki link üzerinden yapılabileceği ve açılan sayfadaki formu doldurmak sureti ile gerçekleştirileceği vurgulandı.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.

Exit mobile version