Ekonomi

Nakit problemlerini günde 34 TL’ye çözen Aktifbank hizmeti açıklandı! N Kolay Kredi ile belgesiz, kefilsiz hizmetin ayrıntıları paylaşıldı!

Döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler, Rusya- Ukrayna savaşının emtia varlıklarının değerini arttırması ve daha pek çok siyasi ve ekonomik faktör çerçevesinde giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Aylık gelirleri sabit olan ancak harcama başlıkları aynı olmasına rağmen her ay gider tutarı artan vatandaşlar, nakit problemlerini çözüme kavuşturmak adına çareler aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yardımına, geliştirdiği kredi hizmetinin avantajlı fırsatları ile dikkat çeken Aktifbank yetişti.

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntıları paylaşılırken, ilgili hizmet için PTT ile iş birliği yapıldığı ve PTT müşterilerinin de N Kolay Kredi hizmetinden yararlanabilecekleri bilgisi kaydedildi.

Aktifbank N Kolay Kredi Hizmeti 2022

Aktifbank, sunmuş olduğu N Kolay Kredi hizmetlerinin arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. PTT ile iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntıları paylaşıldı.

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,19 olarak belirlendi.

Aktifbank N Kolay Kredi Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan N Kolay Kredi nakit hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre ilgili kredi hizmetinden 36 ay vade ve yüzde 2,19 faiz oranı karşılığında 15 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 649 TL olarak hesaplandı.

Aktifbank N Kolay Kredi Hizmeti Başvurusu 2022

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan N Kolay Kredi hizmetine, Aktifbank’ın resmi internet sitesi üzerinden online olarak ya da PTT şubeleri aracılığı ile şahsen başvuru yapılabilmektedir.