Ekonomi

Nakit sıkıntısı çeken ancak alışveriş yapmak zorunda olan vatandaşlara, Denizbank’tan dev destek! Herkese 600 TL verilecek! Son başvuru 28 Şubat!

Son dönemlerde hem gıda hem de diğer sektörlerde yaşanan fiyat artışlarından sonra, vatandaşların alım güçleri iyice düşmeye başladı. Ellerinde nakit olmamasına rağmen temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile alışveriş yapmak zorunda olan vatandaşlar, bankaların kredi kartı hizmetlerine başvurmaya başladılar. Ancak, kredi kartı kullanımında uygulanan yüksek faiz oranları da vatandaşların sıkıntıya girmesine sebep oldu.

Yeni dönemde uygun fiyatlar karşılığında alışverişi yapmak isteyen vatandaşlara, Denizbank’tan destek geldi. Yılın başı itibari ile geliştirmiş olduğu kampanyaları ile dikkat çeken Denizbank, yeni dönem alışveriş kampanyasını duyurarak ilgili kampanya şartlarını sağlayan herkese 600 TL tutarında destek vereceğini açıkladı!

Denizbank Alışveriş Desteği Kampanyası 2022

Denizbank, yeni yıla girilmesi ile birlikte duyurmaya başladığı yeni dönem kampanyalarının arasına, bir yenisini daha ekledi. Hem mevcut müşteri sayısını arttırmak isteyen hem de alışveriş yapan müşterilerine destek olmak isteyen Denizbank, yeni dönem alışveriş kampanyasını duyurdu.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş desteği kampanyasından yararlanan müşterilere, 3 ay içerisinde gerçekleştirdikleri alışverişler için toplamda 600 TL indirim hizmeti sunulacak.

Denizbank Alışveriş Desteği Kampanyası Başvuru Şartları

Denizbank’ın geliştirmiş olduğu yeni dönem alışveriş desteği kampanyasına başvurarak, toplamda 600 TL’lik indirimden yararlanmak isteyen müşteriler için kampanya başvuru koşulları şu şekilde belirlendi:

  • Denizbank kredi kartı başvurusu yapmak
  • 28 Şubat tarihine kadar kart başvurusunu yapmış olmak
  • Aylık olarak karttan harcama yapmak
  • Yalnızca internet alışverişi yapmak

Denizbank Alışveriş Desteği Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank’ın yeni dönemde geliştirmiş olduğu alışveriş desteği kampanyasından yararlanarak toplamda 600 TL’lik indirime sahip olmak isteyen vatandaşların, Denizbank Mobil uygulaması ya da Denizbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yeni kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Hali hazırda Denizbank’ın bir kredi kartına sahip olan mevcut müşteriler, alışveriş desteği kampanyasından yararlanamamaktadırlar.

Denizbank’ın ilgili alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, en geç 28 Şubat tarihine kadar Denizbank kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. İlgili başvurunun onaylanması durumunda, internet alışverişleri esnasında harcanan tutarların en az fazla 200 TL’si, Denizbank tarafından karşılanacaktır.