Nakit sıkıntısı çekenlere müjde: Bankalar harekete geçti! 50 bin TL’nizi alın, 3 ay ödeme yapmayın!

Geride bıraktığımız yılın son haftalarına doğru ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, birçok tüketim ürününe yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Yeni dönem ile birlikte hem asgari ücrete hem de memur ve emekli maaşlarına zamlar yapılmış olmasına rağmen, yükselen tüketim ürünlerinin fiyatları karşısında çaresiz kalan vatandaşlar, nakit sıkıntısı çekmeye başladılar.

Yeni dönem ile birlikte ellerine daha çok para geçiyor olmasına rağmen ürünlerin artan fiyatları yüzünden alım gücü düşmüş olan vatandaşlar, ellerinde para kalmaması sebebi ile gündelik ihtiyaçlarını bile karşılamak konusunda güçlük çekmeye başladılar. Vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını en uygun şekilde çözüme kavuşturabilmenin yollarını ararken hem kamu bankaları hem de özel bankalar, nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için özel olarak ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiklerini duyurdular. Vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredileri kampanyalarını araştırırken, hangi bankanın en uygun teklife sahip olduğunu merak ediyorlar.

Ziraat Bankası Dijital Kredi Kampanyası!

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönem ile birlikte hem kendi müşteri sayısını arttırabilmek hem de nakit sıkıntısı çeken vatandaşların problemlerini çözüme kavuşturabilmek adına dijital kredi kampanyasını geliştirdi. Yeni dönem ile birlikte ilan edilmiş olan Ziraat Bankası dijital kredi Kampanyası, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı.

Ziraat Bankası tarafından duyurulmuş olan dijital kredi kampanyasına göre 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 36 ay, 50 bin TL’nin üzerinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 24 ay vade seçeneklerinden yararlanabilecek. Üstelik hangi vade seçeneğinden yararlanılırsa yararlanılsın, kredinin geri ödemesine 3 ay sonra başlanacak.

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli Dijital Kredi Kampanyası

Kamu bankası olarak hizmet veren bir diğer banka olan Vakıfbank, yeni dönem itibari ile 3 ay ertelemeli olarak yararlanılabilecek olan dijital kredi kampanyasını duyurdu. Banka 20 bin TL’lik ihtiyaç kredisi talepleri için şu şekilde bir hesaplama tablosu ortaya koydu:

HSBC Bank Dijital Kredi Kampanyası

Özel banka olarak hizmet veren HSBS, yeni dönem dijital kredi kampanyası geliştirdiğini duyuran bankalardan biri oldu. Banka, 25 bin TL’lik ihtiyaç kredisi talepleri için şu şekilde bir hesaplama tablosu ortaya koydu:

Exit mobile version