Nakit sıkıntısı çekenlere PTT’den müjde: Kredi notuna bakmadan ödeme yapılacak!

2021 yılının geride bıraktığımız ayları içerisinde yaşanan ekonomik gelişmelerden sonra nerede ise her tüketim ürününe zam gelmişti. Bu durum karşısında git gide alım gücü düşmeye başlayan vatandaş, nakit sıkıntısı çekmeye başlamış ve bu sıkıntısına çare olabilecek yolları araştırmaya başladı. Vatandaşı 2022 yılının ilk haftası itibari ile sevindirecek olan haber, PTT’den geldi. PTT yeni dönem itibari ile yürürlüğe girecek olan kampanyasını duyurdu!

PTT Vatandaşın Yardımına Koşuyor!

Son dönemlerde hızla artan döviz kurları karşısında oldukça zor günler yaşayan vatandaşlar hem temel ihtiyaçlarını hem de diğer ihtiyaçlarını karşılama konusunda güçlük çekmeye başladı. Vatandaşın yaşadığı bu sıkıntılı günlere PTT el uzattı. PTT 2022 yılında yürürlüğe girecek olan yeni kredi sistemini duyurdu.

PTT’nin duyurmuş olduğu kredi haberi ile büyük bir sevinç yaşayan ve özel bankaların yüksek faizli kredi imkanlarından yararlanmak istemeyen vatandaşlar, kurumun yeni kampanyası ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Herkes Başvurabilecek!

PTT yeni dönem itibari ile yürürlüğe girecek olan kredi kampanyası ile ilgili çalışmalarına devam ederken, konu ile ilgili olarak bazı ayrıntıları vermeye başladı. Buna göre nakit sıkıntısı çeken ve kredi hizmetinden yararlanmak isteyen her vatandaş PTT’nin kredi kampanyasına başvuruda bulunabilecek.

Özel bankalara kredi talebinde bulunan vatandaşlara 1200 kredi puanı ve diğer banka sicili şartları koşuluyor. Buna karşın PTT, kurumdan kredi talebinde bulunan vatandaşlardan herhangi bir kredi puanı talep etmiyor. Ayrıca kurum, diğer bankalar ile çeşitli sebeplerden ötürü sıkıntılar yaşayan vatandaşlara da krediden yararlanma hakkı tanıyor.

PTT Kredisine Nasıl Başvurulur?

PTT’nin yeni dönem itibari ile vatandaşa sunacağı hizmetlerden biri olan kredi hizmetinden nasıl yararlanacağını merak eden vatandaşlar, konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Kredi hizmeti ile ilgili herhangi bir şart belirlemeyen PTT, kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların kendilerine en yakın olan PTT şubesine gitmelerinin yeterli olduğunu belirtti. Buna göre kredi başvurusu için PTT şubelerine giden vatandaşların, ilgili başvuru işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için gişelere kimliklerini ibraz etmeleri yeterli olacak.

Exit mobile version