Nakit sıkışıklığını 3 ay içerisinde gidermek ve o esnada ödeme yapmak istemeyenlere müjde: O bankalar 90 gün boyunca tek kuruş talep etmeyeceklerini açıkladılar!

Ekonomik şartların zorlayıcılığının giderek arttığı şu günlerde nakit sıkışıklığını çözüme kavuşturmak isteyen ancak hemen borç ödeyecek durumda olmayan vatandaşlara, 3 bankadan müjdeli haber geldi. TEB, ING Bank ve Yapı Kredi Bankası 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

TEB 90 Gün Taksit Ertelemeli Kredi 2022

Hem CepteTEB oluşumu hem de kendi bünyesi aracılığı ile geliştirmiş olduğu hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran TEB, yeni dönemde 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,99 olarak belirlerken, 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 1.251,56 TL olarak hesapladı.

ING Bank 90 Gün Taksit Ertelemeli Kredi 2022

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde bankacılık sektörüne damga vurmayı başaran özel bankalardan biri olan ING Bank, yeni dönemde 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,14 olarak belirleyen banka, 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 1.287 TL olarak hesapladı.

Yapı Kredi Bankası 90 Gün Taksit Ertelemeli Kredi 2022

Yeni dönemde arka arkaya geliştirdiği kredi hizmetleri ve diğer kategori hizmetleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yapı Kredi Bankası, bu kez de nakit sıkışıklığı içerisinde olan ve bu durumu toparlayana kadar taksit ödemeleri ile uğraşmak istemeyen vatandaşlara 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,89 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemeleri, 1.466,52 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version