NBA oyuncusu Cedi Osman ile hayatını birleştiren oyuncu Ebru Şahin, Instagram hamlesi ile dikkatleri üzerine topladı!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve son dönemlerde rol aldığı dizilerde sergilediği oyunculuk performansları ile de izleyicinin takdirini toplayan ünlü güzel Ebru Şahin, hayatının aşkını NBA’de ülkemizi başarı ile temsil eden Cedi Osman’da buldu. 2020 yılında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar veren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde dünya evine girdi.

Cedi Osman’ın doğum yeri olması sebebi ile tercih edilen Ohri kentine, ünlü isimlerin yakın arkadaş çevresi de geldi. Gölün üzerinde bir teknede kıyılan nikah, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ardından Çeşme’de görkemli bir düğün töreni organize eden çift, mutlulukları ile adeta düşman çatlattı. Düğün töreninin hemen ardından Ebru Şahin’den gelen hamle ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı.

Çeşme’deki Temsili Nikahı Acun Ilıcalı Kıydı!

2021 yılının eylül ayında evlilik yolunda ki ilk adımlarını atan Ebru Şahin ile Cedi Osman, geçtiğimiz haftalarda Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde kıyılan resmi nikah ile hayatlarını paylaştı. Yurtdışında kıyılan nikahta pek fazla konuk ağırlamayan ünlü çift, asıl töreni Çeşme’de düzenledi. Görkemli bir düğün töreni organize den Cedi Osman ve Ebru Şahin’in temsili nikahını, medya patronu Acun Ilıcalı kıydı.

3 Farklı Gelinlik!

Nikah töreninde giydiği farklı gelinlik ve taktığı şapkası ile dikkat çeken Ebru Şahin, Çeşme’deki düğünde 3 farklı gelinlik giydi. Her bir gelinliğin içinde adeta peri kızı gibi görünen Şahin, eşinin gönlünü de fethetti. Sevgilisini ilk kez o gün gelinlik ile gördüğünü söyleyen Cedi Osman, “Ebru’yu görünce bittim” diyerek, hayranlığını dile getirdi.

Soyadını Ekledi!

Düğün töreninin hemen ardından Instagram adını güncelleyen ünlü oyuncu, “Ebru Şahin Osman” yaptığı kullanıcı ismi ile kısa sürede fark edildi.

Exit mobile version