Ne telefon fırlatıldı; ne olay çıktı: Yıldız Tilbe’nin konserinde öyle bir istek geldi ki… “Akıllara zarar talep!”

Özellikle son dönemlerde konserlerde yaşanan tatsız olaylar sıkça gündeme gelmeye başladı. Daha geçtiğimiz gün kulağına arkasına fırlatılan bir telefon denk gelen Ece Seçkin’in kulağının altı morarmıştı. Bir olay da Yıldız Tilbe’nin konserinde yaşandı. Ancak ünlü sunucuya hiçbir şey fırlatılmadı. Aksine bu kez olay yaratan konser hadisesi sözlü olarak gerçekleşti.

İSTANBUL’DA SAHNEDEYDİ

Bir süredir yoğun bir tempo eşliğinde pek çok şehri gezmiş olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin son durağı İstanbul oldu. Dün akşam İstanbul’da sahne alan Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Dinleyicileriyle üç saate yakın vakit geçiren Yıldız Tilbe, en beğenilen şarkılarını okudu. O esnada Yıldız Tilbe’nin bir dinleyicisinin talebi konser alanındakilerini bir hayli şaşırttı.

DİNLEYİCİSİNDEN İLGİNÇ BİR İSTEK ALDI

Dinleyicilerini coşturan ve keyifli anlar yaşatan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bir kadın dinleyicisinden ilginç bir talep aldı. Şarkının son bulduğu anda ünlü şarkıcıya seslenen kadın dinleyici, Yıldız Tilbe’ye “Eteğini çıkar” diye bağırdı. Bu seslenişe ise, Yıldız Tilbe’nin cevabı bir hayli ilginç oldu.

YILDIZ TİLBE’DEN YANIT GECİKMEDİ

Sahneye yeşil ip detaylı bir elbise ile çıkan Yıldız Tilbe, güzelliğiyle de göz kamaştırmayı başarmış olacak ki, bir kadın dinleyicisinden sahnede olduğu esnada “Eteğini çıkar” diye talep aldı. Bu talebi karşılıksız bırakmayan ünlü şarkıcı, o talepte bulunan dinleyicisine seslendi. Sahneden talebe yanıt veren Yıldız Tilbe; “Seni buraya çıkartır eteğini de çıkartırım. Bana ‘eteğini çıkar’ diyor. Önce sen yap da göreyim, belki ben de yaparım. Herkes özgürdür hayatım. Allah herkesi özgür yaratmış ve dünyaya bırakmış. Ama insanlar, insanları rahat bırakmıyor” ifadelerini kullandı. O anlar, sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Exit mobile version