Neslican Tay’ın Hayatı “Demir Kadın Neslican” Çekimlere Başladı

Kansere karşı verdiği hayat mücadelesi ile milyonların sevgilisi olan Neslican Tay’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor.

Yaşama tutunma mücadelesi, pozitif duruşu ve kısa sürede herkese ilham olan videoları ile Tay’ın yaşam mücadelesi film olacak.

Senaryosunu Nalan Merter Savaş’ın kaleme aldığı, yapımını CNS Production, K.A. Yapım ve Ceylan Yapım’ın üstlendiği ‘Demir Kadın Neslican’ filminin çekimleri başladı.

Naz Irmak Hayat Verecek

Vizyona girecek olan filmde Neslican Tay’ı Kırgın Çiçekler dizisi ile tanınan genç oyuncu Naz Çağla Irmak canlandıracak. Genç oyuncu rolü için saçlarını kazıtmaya hazırlanıyor.

Çok erken yaşta yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Tay’ın hayatı “Demir Kadın Neslican” filmiyle beyaz perdeye taşınacak.

Filmin Kadrosunda Deniz Uğur, Mesut Akusta, Naz Çağla Irmak, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince Varley, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya, Sedef Şahin, Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor.

‘Demir Kadın Neslican’ filmi Tay’ın, hayallerine sıkı sıkı bağlı olan umut verici hayat öyküsünü, zorlu hastalık sürecini, süreç boyunca yanında olan aile ve arkadaş çevresini, sosyal medya üzerinden kendisine gelen umut dolu, güçlü desteği ve ilham dolu yaşamını konu alacak.

Neslican Tay’ın ailesinin onayı ve desteğiyle hayata geçirilen film, Neslican’ın ilham veren hikâyesinin umut dağıtmaya devam etmesi hedefiyle çekiliyor.

Neslican Tay Kimdir?

Kansere karşı verdiği mücadele ile ailesi ve milyonların sevgilisi olan Neslican Tay daha önce 3 kez kansere yakalanmış ve bir bacağını kaybetmişti. Tay, gösterdiği azim ve kararlılıkla milyonların sevgilisi olmuş ve 4. Kez yakalandığı hastalığı yenemeyerek 20 Eylül 2019’da hayatını kaybetmişti. Sosyal medyada yaşamından kesitleri takipçileriyle paylaşıp, gösterdiği yaşam azmiyle milyonlara ilham olmuştu.

Kanseri dördüncü kez nüksettiğinde “Kaybedeceksem de savaşarak kaybedeceğim” diyen Tay, tüm Türkiye’yi derinden etkilemişti.

Exit mobile version