Neslihan Atagül’den sevenlerini üzecek yeni bir haber daha!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden hastalığı nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Daha fazla kilo verdiği görülen güzel oyuncu sağlık durumu için, “Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum” açıklamasında bulundu.

Oyuncu Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler geçiriyor. Seferin Kızı dizisinden sağlık durumu nedeniyle ayrılan güzel oyuncu Etiler’de kendisini görüntüleyen basına sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

“İki adım atınca yoruluyorum”

Hastalık sürecinde 5 kilo verdiğini söyleyen güzel oyuncu, “Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani” ifadelerini kullandı.
Diziden ayrılması hakkında da açıklamada bulunan Atagül, “ Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım” dedi.

Neslihan Atagül, Seferin kızı dizisine vedasını şu ifadeler ile duyurmuştu:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

Exit mobile version