GenelGündemMagazin

Neslihan Atagül’ün zorlu kariyer hikayesi! ‘Pazardan yeni elbiseler aldım!’

Kendi dijital dergisi Hadsiz’e konuşan Neslihan Atagül, zorlu kariyenin hikayesini paylaştı. 2016 yılında meslektaşı Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan Neslihan Atagül, oyuncu olmak için çok çabaladığını söyledi.

Oyuncu Neslihan Atagül13 yaşındayken bilinmeyen numaralardan rastgele bulduğu bir ajansı arayıp “Ajansınıza kaydolmak ve oyuncu olmak istiyorum” dediğini anlattı. ”Annemle gittik, beni kabul ettiler ama 6 ay ses çıkmadı. Sonra bir seçmeler için aradılar.”

PAZARDAN YENİ KIYAFETLER ALDIM

”Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş. Ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım.”

‘GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU’ TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Öte yandan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz aylarda hastaneye gitmişti.

Doktorlar, Atagül’e “Geçirgen bağırsak sendromu” teşhisi koymuştu. 10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı diziden de ayrılmıştı.

Bağırsak rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Atagül, “Daha iyiyim. Gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani” ifadelerini kullanmıştı.

SETE GERİ DÖNÜYOR

Sefirin Kızı ekibi sosyal medya adresinden ”Dün gece veda ettik Mavi’mize” diyerek Tuba Büyüküstün’e şükranlarını iletti. Aynı şekilde cevap veren Tuba Büyüküstün “Kalktık geldik dönüyoruz” diyerek tüm Sefirin Kızı ekibine veda etti. Final yapacağı söylenen Sefirin Kızı dizisinde büyük sürprizler var.

Neslihan Atagül dizilerden bölüm başı; 100 Bin TL kazanıyor.