Magazin

Nesrin Cavadzade’den derin nefes aldıran fotoğraf paylaşımı! Kırmızı renkli saten elbisenin içerisinde adete bir kraliçe!

Ekranların sevilen simalarından birisi olan ve rol aldığı her projede canlandırdığı karakterin hakkını sonuna kadar verdiği düşünülen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, şu an bir projede yer almıyor olmasına rağmen adından söz ettirmeyi başarıyor. Kariyer hayatı ile olduğu kadar güzelliği ve özel hayatı ile de gündemde yer almaya devam eden Nesrin Cavadzade, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile de dikkat çekiyor.

Evlilik yolunda olduğu düşünülen meslektaşı Gökhan Alkan ile bir dargın bir barışık sürdürdüğü ilişkisi ile gündemden düşmeyen ve son olarak da sevgilisini, rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’den kıskandığı iddiaları ile dikkatleri üzerine çeken Nesrin Cavadzade, iddialara ateş püskürmüş ve rol ile gerçek hayatı ayırt edebilecek kadar sektörde olduğunu belirtmişti.

Yer aldığı Yasak Elma dizisinde sergilediği inandırıcı oyunculuk performansından sonra Show TV ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Üç Kuruş isimli diziye transfer olan Nesrin Cavadzade, şu sıralar Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Kırmızı Elbisesi Olay Oldu!

Instagram hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz günlerde Instagram’ın hikayeler kısmından iki yeni fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta kırmızı, ip askılı bir elbise giydiği görülen Cavadzade, saten elbisesi ile olay yarattı.

Göğüs Dekoltesi Yürekleri Hoplattı!

Kombinini kırmızı ruhu ile tamamlayan Nesrin Cavadzade, derin göğüs dekoltesi ile de resmen tansiyonları yükseltti. Sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen Cavadzade, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Herkes Ondan Söz Ediyor!

Nesrin Cavadzade’nin kırmızı elbisesi ile yaptığı paylaşım, kısa süre içerisinde magazin sitelerinin ilgi odağı oldu. Ünlü oyuncunun seksi paylaşımı, herkes tarafından konuşulmaya başlandı.