Netflix ABD fiyatları yükseldi! Türkiye’de de abonelik fiyatları artacak mı? Güncel Netflix fiyatları 2022

Dünya genelinde milyonlarca abonesi olan Netflix dijital platformu, her geçen gün bünyesine yeni yapımları eklemeye devam ediyor. Kaliteli yayınları ve TV ekranlarının aksine çok farklı içerikleri dijital platforma taşıması ile dikkat çeken Netflix, milyonlarca kişinin televizyon izleme alışkanlığını ortadan kaldırdı. Özellikle ülkemizde RTÜK kontrolü altında olan yayınların ve uzun dizi sürelerinin dayanılmaz bir hal alması, birçok televizyon izleyicisinin Netflix dijital platformuna yönelmesine neden oldu.

Ülkemizde erişim hakkı olan dijital platformlar arasında en çok tercih edilen platform olan Netflix, yurtdışı ülkelerinde büyük bir rekabet ortamının ortasında duruyor. Rakiplerinin arasından başarı ile sıyrılmak isteyen Netflix, yeni dönem itibari ile farklı yayın hizmetleri sunacağını açıkladı. Sınırlarını genişletmek amacı ile çeşitli düzenlemeler yaptığını açıklayan Netflix yönetimi, bu sebep ile Amerika fiyatlarının güncellendiğini bildirdi. Netflix’in bu açıklamasından sonra Türkiye fiyatlarında değişiklik olup olmayacağı merak konusu oldu.

Netflix Amerika Fiyatları Güncellendi!

Yeni dönem itibari ile rakipleri ile rekabet edebilmek adına yayın akışında ve yayınladığı içeriklerde düzenlemeye gideceğini açıklayan Netflix yönetimi, bu açıklamanın üzerine Amerika fiyatlarının da güncellendiğini duyurdu.

2020 yılının Ekim ayından beri hayatımızda olan Netflix, izleyicilerine 2 kişilik kullanım ya da standart kullanım gibi seçenekler sunuyor. Netflix şimdiye kadar Amerikan izleyicilerinden standart plan için 14,99 dolar, ikili plan için ise 13,99 dolar talep ediyordu. Ancak yeni fiyat güncellemesi ile birlikte standart planın fiyatı 16,49 dolara, ikili planın fiyatı ise 15,49 dolara yükseldi.

Netflix Sözcüsünden Açıklama!

Netflix’in Amerika’da fiyatları yükseltmesinden sonra konu ile ilgili olarak yetkili olan Netflix sözcüsü şu açıklamayı yaptı: “İzleyicilerin her zaman olduğundan çok daha fazla eğlence seçeneğine sahip olduğunun farkındayız. Bu neden ile biz de kendi üyelerimize daha iyi bir deneyim şansını tanımakta kararlıyız. Eğlence seçeneklerimizi genişletebilmek adına fiyatlarımızı güncellemek zorundayız. Ancak yeni fiyatlarımız da her bütçeye uygun nitelikte olacak.”

Netflix Türkiye Fiyatları Artacak Mı?

Netflix’in Amerika fiyatlarını güncellediğini açıklamasından sonra Türkiye fiyatlarında bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu oldu. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yayınlanmadı.

Netflix Türkiye güncel fiyatları şu şekilde:

Exit mobile version