Netflix Kullanıcılarına Üzücü Haber! Zam Gelecek

Dünyanın en popüler dijital film platformu olan Netflix dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediyor. Genç yaşlı birçok insanın abonesi olduğu dünyanın en ünlü dijital film platformu Netflix uygulaması televizyon kanallarının pabucunu dama atmaya başladı.

Platform ABD ve Kanada İçin Zam Yaptı

Netflix sözcüsü tarafından yapılan açıklamada ABD ve Kanada’daki abonelik ücretleri için zam yapıldı. Platform Amerika ve Kanada’daki kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için 1, 1.50 ve 2 dolarlık zamlar yaptı.

Netflix sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, “İnsanların her zamankinden daha fazla eğlence seçeneğine sahip olduğunu anlıyoruz ve üyelerimize daha da iyi bir deneyim sunmaya kararlıyız. Çok çeşitli kaliteli eğlence seçenekleri sunmaya devam edebilmek için fiyatlarımızı güncelliyoruz. Her zaman olduğu gibi, üyelerin bütçelerine uygun bir fiyat seçebilmeleri için bir dizi plan sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Netflix, Türkiye Fiyatlarını Yükseltecek Mi?

Zam haberini duyan vatandaşlar Türkiye fiyatlarını da sorgulamaya başladı. Mart 2021 tarihinde Türkiye’deki abonelik fiyatlarına zam yapan Netflix platformundan 2022 yılı Türkiye fiyatları ile ilgili herhangi bir zam açıklaması gelmezken Mart ayında yapılan zammın ardından Netflix’in aylık üyelik ücretleri yüzde 30 ile yüzde 50 arasında arttı. Daha önce 17.99 TL temel paket 26.99 TL’ye, 29.99 TL olan standart paket 40.99 TL’ye ve 41.99 TL olan özel paket ise 54.99 TL’ye çıktı.

Exit mobile version