Gündem

Netflix, Spotify, Amazon Prime, Exxen, BluTv, S-sport, Gain ve DisneyPlus üyeliği olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Akbank internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre Netflix, Spotify, Amazon Prime, Exxen, BluTv, S-sport, Gain ve DisneyPlus üyeliği olan vatandaşlar Akbank Kart’la ilk kez yapacağın dijital platform ödemelerinde %25 toplamda 100 TL chip-para kazanacağı açıklandı. Peki kampanyadan nasıl yararlanabiliriz? İşte detaylar

12 EKİM’E KADAR SÜRECEK

12 Ekim’e kadar kampanyaya kaydolan müşterilerin Akbank Kart’la ilk kez yapacakları dijital platform ödemelerine %25, toplamda 100 TL chip-para verilecektir.

Kampanya, Netflix, Spotify, Amazon Prime, Exxen, BluTv, S-sport, Gain ve DisneyPlus platformlarına yapılacak yeni ödemeler için geçerlidir.

Mevcut ve düzenli devam eden ödemeler kampanyaya dahil değildir. Kampanya sadece 12 Ekim’e kadar yapılacak yeni ödemelerde geçerlidir.

100 CHİP PARA KAZANMA İMKANI VERİLECEK

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan veya Akbank Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir. 12 Ekim’e kadar yapılacak işlemlerden kazanım sağlanabilecektir.

Hak edilen chip-para, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 5 iş günü içinde karta yüklenecektir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Bireysel Akbank Banka kartları ile varsa bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.

Ticari kartlar, Free ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, kamu, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.