Netflix Üyeleri Merak Ediyordu! O Liste Açıklandı!

Son dönemin en çok dizi, film izlemek için tercih edilen platformlarından birisi şüphesiz Netflix oluyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca üyeye sahip Netflix sevilerek takip ediliyor. İçinde yüzlerce dizi film barındıran Netflix, en çok izlenme oranlarına sahip platformların başında geliyor. Hal böyle olunca Netflix herkesin merakla beklediği bir listeyi kullanıcılarıyla paylaştı. İşte merakla beklenen liste…

 

Netflix’in En Çok İzlenenler Listesi!

Netflix, resmi internet hesabından Top 10 listesini paylaştı. En çok izlenen yapıları ilk 10 ‘a sıralayan Netflix, kullanıcıların merakını giderdi.

Netflix paylaşımına göre Top10’ da ilk sırada Stay Close yapımı bulunuyor. 53 Milyon izlenmeye sahip İngiliz gizem ve drama dizisini 2. sırada Cobra Kai takip ediyor. 41 Milyon izlenme oranına sahip 4. sezonuyla Cobra Kai, Karete Kid serisinin devamı niteliği taşıyor. Ardından adından sıkça söz ettiren The Witcher 3. sırada yer alıyor. The Witcher fantezi drama türündeki Amerikan yapımı dizi, 34 milyon izlenmeye sahip.

Herkesin dilinde olan bir diğer yapım ise Emily in Paris, 2. sezonuyla Netflix Top10 listesinde 4. sırada yer alıyor. 30 Milyon izlenme rekoruna sahip Emily in Paris Amerikan yapımı komedi drama alanında baş gösteriyor. 5. sırayı ise Cheer serisi alıyor.29 Milyon izlenme alan Cheer, spor televizyonu belgesel dizisi niteliği taşıyor. Ardından 6. sırayı ise Manifest 1. sezonuyla takip ediyor. Manifest serisi 28 milyon kişi tarafından izlenerek ilk sezondan adını ilk 10’a yazdırıyor.

7. sırada ise bir arşivcinin başından geçenlerin anlatıldığı Archive 81 yer aldı. 1. sezonuyla 22 milyon izlenme oranına sahip oldıu. 8. sırada ise The Witcher 1. sezonuyla 18 milyon izlenme oranı alarak geçti. 9. Sıraya ise Manifest 2. sezonuyla 12 milyon izlenme alırken, 10. sırada ise Cobra Kai 3. sezonuyla 13 milyon izlenme alarak yerleşti.

Exit mobile version