Netflix’e aşk filmi geliyor: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra buluşuyor!

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnun dizisinin sevilen oyuncuları, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra birlikte rol alacak. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aşkı Memnu dizisinde Bihter’i canlandıran Beren Saat hayranları bu haber karşısında çok sevindi. Öte yandan sevilen Aşkı Memnu dizisinde Behlül karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, yeni film projesi için hazırlıklara başladı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ bu sefer Netflix filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Hayranlarına Müjde

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geliyor. Netflix için çekilecek aşk filmden beraber rol alacağı öğrenilen ünlü oyuncular okuma provalarına şimdiden başladı. Haberdeki detaylara göre Neflix platformunda yayınlanması planlanan filmin yapımcılığını OGM Pictures üstlenecek. Aşk konulu filmin yönetmenliğini Gönenç Uyanık üstlenirken senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme alacak. Şimdiden sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan haberin detayları merak ediliyor.

Netflix İçin Aşk Filmi Çekilecek

Aşkı Memnu dizisi ile gönüllerde taht kuran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarına müjdeli haber geldi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynayacağı aşk filmi şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının heyecanla beklediği filmin aşk konulu olacağı ve başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı öğrenildi. Film hem İstanbul’da hem de New York’ta farklı sahnelerle çekilecek. İstanbul sahnelerine en kısa zaman içinde başlanması beklenirken Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra ilk kez bir araya geldi. Dün buluşan ünlü oyuncular okuma provalarına birlikte başladı.

Exit mobile version