Gündem

Netflix’in ses getiren yerli dizisi Kuş Uçuşu, kavga sahnesi ile gündeme geldi! Birce Akalay ve Miray Daner, iki kadının dövüş sahnesi hakkında itirafta bulundu!

Ülkemizde en çok seyredilen dijital platformlardan birisi olarak öne çıkan Netflix, birçok yerli yapıma ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda üyelik fiyatlarının artışı ile gündeme gelen platform, yine de yayınladığı yapımların kaliteleri ve diğer özellikleri ile kendisine sadık kalınmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir yerli yapımı duyuran ve diziye ilişkin yeni bölümleri yayınlayan Netflix, Kuş Uçuşu isimli dizisi ile yine gündeme oturmayı başardı. Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un rol aldığı Kuş Uçuşu projesi, kısa zamanda birçok Netflix izleyicisinden tam not almayı başardı.

Hem dijital platformlarda hem de ana akım medyada yayınlanan projelerde genel itibari ile erkek karakterler arasında yaşanan dövüş sahnelerini, çekişmeleri izlediğimiz şu günlerde Kuş Uçuşu dizisi konuya yeni bir soluk getirdi. İki kadının öldüresiye dövüş sahnesi çekmiş olduğu dizi ile ilgili bilinmeyenleri, Miray Daner ve Birce Akalay anlattı.

“Sahne Benim İçin Zordu!”

Aslı karakterine hayat veren Miray Daner, çok konuşulan dövüş sahnesine ilişkin itiraflarda bulundu. Sahne için bir koreografi hazırladıklarını ifade eden Daner, senaryoyu ilk okuduğunda o sahne için heyecanlandığını ve çekilmesi için sabırsızlandığını belirtti. “Benim için zor anlar yaşandı bence” itirafında bulunan Miray Daner, projenin arkasında olduğunu ifade etti.

“Kaldığımız Yerden Devam Edebildik!”

Aslı ve Lale’nin kavga ettikleri sahneyi yorumlayan Birce Akalay, sahnenin ışık vb. gibi teknik sorunlardan ötürü iki parçada çekilmek zorunda kaldığını ifade etti. Ancak bölünmeye rağmen duyguya iyi görmüş oldukları için ikinci sahneye kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Birce Akalay, “çatır çutur devam ettik” ifadelerini kullandı.

Kuş Uçuşu Dizisinin Konusu Ne?

Çocukluğundan bu yana deneyimli bir gazeteci olan Lale’nin yerine göz koyan Aslı’nın, o koltuk için yapabileceklerini ve X ile Z kuşağı iki kadın arasında ki ego savaşlarını anlatan Kuş Uçuşu dizisi, kısa süre içerisinde trendlerin arasına girmeyi başardı.