Netflix’te yeni Türk dizisi Kulüp çıktığı gün zirveye oturdu

Netflix bugün Zeynep Günay Tan’ın ürettiği Türk yapımı Kulüp dizisini konuşuyor. Netflix’e girmesiyle bir anda Türkiye’nin en çok izlenenler listesinde kendisine yer bulan yapım, genel listede Squid Game’i de 3. sıraya atıp ilk sıraya ismini yazdırmayı başardı.

Kulüp dizisinin konusu…

Başından sonuna kadar nostalji içeriği olan yapım 1955 senesinde geçiyor. Matilda eski bir mahkum ve dönemin en önemli gece kulüplerinden bir tanesinde çalışıyor. Matilda’nın bir de kendisinden habersiz bir kızı bulunuyor. Fakat hapisten çıkmasının ardından Matilda kızının hayatına girmek istiyor ve güzel bir iletişim kurabilmek için elinden gelen çabayı gösteriyor.

Kulüp dizisi Netflix

Matilda, kızı Raşel’i, o dönem Pera belalılarından olan Fıstık İsmet’ten uzak tutabilmek için elinden geleni yapar. Öte yandan patronu Orhan, akşamları sahnenin yıldızı Selim ve gece kulübü yöneticisi Çelebi’nin ego mücadelesinin arasında bulur kendisini.

Kulüp bir drama dizisi ve oyuncu kadrosunda da yıldızlar geçidi hakim. Doğanay Ünal, Sezer Arıçay, Merve Şeyda Zengin, İştar Gökseven, Suzan Kardeş, Asude Kalebek, Metin Akgülder, Fırat Tanış, Salih Bademci, Barış Arduç, Gökçe Bahadır gibi önemli isimler dizide görev alıyor.

Exit mobile version