Magazin

Netflix’ten Cem Yılmaz müjdesi: Erşan Kuneri 2 ile birlikte 5 yeni proje daha geliyor! Tarihler duyuruldu!

TV ekranlarında yayınlanan uzun ve sıradan konulu yapımları izlemekten sıkılan izleyicilerin büyük bir bölümü, son zamanlarda giderek popülerleşen dijital platformlara yönelmeye başladı. Bu kapsamda izleyiciler tarafından en çok tercih edilen platformlardan birisi de Netflix oldu.

Hem ülkemizde hem diğer dünya ülkelerinde oldukça popüler olan ve milyonlarca aboneye sahip olmayı başaran Netflix, her yeni günde yeni bir içeriği bünyesine dahil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’den de yerli yapımlara platformda yer veren Netflix, izleyicileri heyecanlandıracak yeni bir açıklamada bulundu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilgili olan açıklama, Yılmaz’ın hayranlarını ve onun geliştirdiği projeleri yakından takip edenleri oldukça heyecanlandırdı.

Netflix’ten Cem Yılmaz Hayranlarına Müjde!

Son zamanlarda yerli yapımlara sıklık ile yer veren Netflix, bir yeni duyuru daha yaparak bünyesine 6 yapımın daha ekleneceğini açıkladı. Netflix tarafından yapılan duyuruya göre yakın zaman içerisinde Cem Yılmaz’ın 6 projesinin platformda yayınlanacağı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Erşan Kuneri 2 İçin Çalışmalar Başladı!

Bu sezon Cem Yılmaz, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya’nın performansları ile Netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri isimli yapım için yeni bir duyuru yapıldı. Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri 2 için de Netflix ile anlaştığı ve dizinin yeni sezonu için çalışmalara başlandığı müjdelendi.

Yeni Projelerin İçerikleri Belli Oldu!

Aralarında Erşan Kuneri’nin de bulunduğu toplamda 6 yapım ile Netflix izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz’ın, proje içerikleri belli oldu. Yapılan açıklamalara göre Yılmaz’ın 2 dizi, 2 film ve 2 stand- up projesinde yer alacağı öğrenildi.