Netflix’ten dizi ve film izleyenler dikkat: 18-26 yaş aralığında olanlar için açıklandı!

Türkiye’de binlerce kişi dizi ve film izleme platformu Netflix’i kullanıyor. Bu kapsamda Netflix severleri sevindirecek bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişilere üyelik bedeli iade edilecek.

Akbank gençler için düzenlediği yeni kampanyayı duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan banka, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişilerin Netflix üyelik bedellerinin iade edileceğini açıkladı.

Banka tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyaya konu dijital platformların üyelik şart ve koşulları ile fiyatlama politikaları ilgili marka ve kurumların yetkisindedir. Akbank T.A.S’nin bu platformların üye ve ücret politikaları ile bu kampanya süresince olabilecek değişiklikler ile ilgili her hangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma veya kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Akbank FAV’a dahil olarak kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil üzerinden programa katılım sağlanması gerekmektedir.

01 – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında Netflix platformuna ait üyelik bedeli ödemelerini Akbank Kartları ile yapan Akbank FAV üyeleri, ilgili aydaki ödeme tutarları kadar indirim kazanacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum indirim tutarı 27 TL ile sınırlıdır.

Kampanya sadece Netflix’ in kendi web sitesi veya mobil uygulamaları üzerinden Akbank’ın Bireysel Axess, Wings, Axess Öğrenci Kartı, Akbank Banka kartları veya bu kartların ek kartları ile yapılan üyelik ödemelerinden geçerlidir. Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazındadır, kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir. Kampanyadan Netflix üyeliğinden maksimum 27 TL indirim kazanabilecektir. Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kazanılan indirimler ekstrenize/hesabınıza yansıtılacaktır.

Hak edilen indirim tutarı, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 7 iş günü içinde ödemelerin gerçekleştiği Akbank Banka veya Kredi Kartına yüklenecektir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır. İndirim tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Exit mobile version