Kültür Sanat

Netflix’ten üyelerini sevindirecek karar!

Karantina sürecinde vatandaşlar film arayışına giriyorlar. Bu kapsamda Netflix üyelerini sevindirecek bir açıklamada bulundu. Platform, 2021 yılı boyunca her hafta yeni bir filmi gösterime sokmayı planladığını açıkladı.

Corona virüsü salgını döneminde vatandaşlar daha fazla evlerinde zaman geçirmeye başladılar. Karantina sürecinde vatandaşlar izleyebilecekleri film aratışlarına girdiler. Türkiye’de milyonlarca abonesi bulunan dijital film dizi platformu Netflix ise üyelerini çok sevindirecek bir müjdeyi duyurdu. Buna göre, Netflix, 2021 yılı boyunca her hafta yeni bir filmi izleyenlerle buluşturma kararı aldı.

Açıklamaya göre, gösterime girecek filmler arasında Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep ve Ariana Granda gibi yıldızların yer aldığı Don’t Look Up da bulunuyor.

Netflix’in aldığı bu karar, Covid-19 pandemisi sürecinde evde geçirilen sürelerin artması ve sinema salonlarının kapalı olması, yeni filmlerin ilk gösterimlerini büyük salonlarda gerçekleştirememesi gibi nedenlere bağlandı.

Netflix bu hafta yayına giren yapımlar:

Wınx Efsanesi Kader
Ufuk Çizgisi
Crawl
Menajerimi Arayın
Us
Sıghtless
Jurassic Word Kretase Kamp
Beyaz Kaplan
Casusluk Sanatı
İki anne iki kız
My Grandma’s a Lesbıan
Brown Away
Busted
Hello Ninja