Nihat Doğan’dan İzzet Yıldızhan’a şok suçlama: 20 yaşındaki kızları…

Şarkıcıların sahnelerinde giydikleri kıyafetlere yaptığı sert eleştiriler ile son günlerde magazin gündeminde sıkça adı geçen İzzet Yıldızhan, bugün de kendisine yapılan eleştiriler sayesinde adından söz ettirmeyi başardı. Nihat Doğan, eski dostu İzzet Yıldızhan’a açtı ağzını, yumdu gözünü!

Nihat Doğan’dan İzzet Yıldızhan’a Sert Sözler!

Eski dostlar İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan, bir süredir beraber görüntülenemiyor ve aralarında büyük problemlerin yaşandığı iddiaları magazin kulislerinde konuşuluyordu. Eski dostlar hakkında ortaya atılan bu iddia, Nihat Doğan’ın İzzet Yıldızhan için kullandığı kelimelerden sonra kanıtlanmış oldu.

Geçtiğimiz günlerde sahne şovlarında açık giyinmeyi tercih eden ünlü şarkıcılara karşı ağır eleştirilerde bulunun İzzet Yıldızhan, eski dostu Nihat Doğan tarafından acımasızca eleştirildi. Nihat Doğan eski dostu ile ilgili şu sözleri söyledi: ”Instagram’dan bikinili kızları takip edip, sonra da mesaj atıp evine davet etmek normal. 20 yaşında ki kızlar ile o tarz konuşmalar normal ve helal öyle mi? Karısının başını açıp dolaştırmak da helal öyle mi? Öyle bir İslam yok!”

İzzet Yıldızhan’ı 20 yaşındaki kızları Instagram hesabı aracılığı ile taciz etmek ile suçlayan Nihat Doğan’ın bu açıklamalarından sonra türkücü İzzet Yıldızhan’ın ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

2011 Yılında Olan Olayı Anlattı!

2011 yılında bir otel odasında 4 kadın ile grup seks yaptıkları ve kadınları darp ettikleri haberleri ile magazin gündeminde unutulmayacak bir etki bırakan İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan, üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu olay ile anılmaya devam ediyor.

Nihat Doğan’a olayın üzerinden 10 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra konuya ilişkin çeşitli sorular yöneltildi. Doğan olayın yaşandığı dönem içerisinde de kendisinin konu ile ilgili hiçbir bağlantısının olmadığını, kendisinin o an sadece orada bulunduğunu söyledi.

“Bilgime Başvuruldu! “

2011 yılında ki skandal habere dair açıklamalar yapmaya devam eden Nihat Doğan şu ifadeleri kullandı: “Karagöz bir kızı sevecek, ceremesini ise Hacivat çekecek. Yok öyle bir dünya. O zaman da söyledim, ben kızları sadece gördüm. Gördüğüm içinde benim bilgime başvuruldu. Hepsi bu.”

Exit mobile version