Magazin

Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi ile yaşadığı tartışmadan sonra Burak Deniz’den ilk açıklama: Bu kırgınlık umarım en kısa zamanda son bulur!

Geçtiğimiz günlerde alkollü iken meslektaşı Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi’ye zor anlar yaşatan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, olayın üzerinden günler geçtikten sonra bir açıklama yayınladı. “Bur kırgınlık umarım en kısa zamanda son bulur” diyen Burak Deniz, çok üzgün olduğunu belirtti.

İÇKİLİ İKEN OLAY ÇIKARMIŞTI!

Bir süredir Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı Şahmaran isimli dijital dizinin çekimleri için Adana’da olan Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde konakladığı otelin restoran bölümüne alkollü bir şekilde gelmiş ve restoranda sevgilisi Emre Yusufi ile restoranda oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına giderek olay çıkarmıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre masaya giden Burak Deniz Nilperi Şahinkaya’ya küfür etmiş, masadan kalkan güzel oyuncunun arkasından da küfürler yağdırmaya devam etmişti.

Burak Deniz’in sevgilisi Nilperi Şahinkaya’ya küfürler yağdırmasının ardından Emre Yusufi yakışıklı oyuncunun üzerine yürümüş, Yusufi’nin arkadaşlarının araya girmesi ile kavga büyümeden kapanmıştı.

DAVA AÇILACAK!

Burak Deniz’in alkollü iken sergilediği tavırlar yüzünden oldukça rahatsız olan ve konu ile ilgili olarak avukatlarına talimat veren Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada olayın detayına ilişkin konuşmayacağını, gerekli bilgilerin avukatlardan alınabileceğini ifade emişti.

BURAK DENİZ’DEN İLK AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz günlerde Adana’da yaşanılan talihsiz olay ile ilgili şimdiye kadar sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Burak Deniz, dün akşam Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deniz, paylaşımında olaydan ötürü çok üzgün olduğunu ve hem Nilperi Şahinkaya’dan hem de sevgilisi Emre Yusufi’den özür dilediğini belirtti. Durumun bir an önce tatlıya bağlanmasını istediğini ifade eden Deniz, olaydan hemen sonra Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’den şahsen özür dilemek üzere harekete geçtiğini ancak başarılı olamadığını da belirtti.