Magazin

Nisa Bölükbaşı gözünü yükseklere dikti! Yeni Survivor şampiyonu, ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’yi koltuğundan etti!

Eski yarışmacıları ile mümkün olduğunca bağını koparmayan Acun Ilıcalı, bunun en güzel örneğini Damla Can, Murat Ceylan, Hakan Hatipoğlu gibi isimleri bünyesine alarak gösteriyor. Öyle ki Ilıcalı’nın bünyesinde Acun Medya ekibine dahil olmayan isimler bile, bir şekilde servetlerine servet eklemeye devam ediyor.

Acun Ilıcalı ile yolları kesişen ve sonrasında şansı dönen isimlerden birisi de Nisa Bölükbaşı oldu. 2020 yılında katıldığı Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışması ile birçok kişi tarafından sevilen Nisa Bölükbaşı, bu sene de Survivor All Star 2022’ye katıldı. Sezon boyunca hem Ogeday Girişken ile yaşadığı ilişki hem Sude Burcu ve Mert Öcal ile yaşadığı tartışmalar hem de parkurda uyuması ile gündeme gelen Nisa Bölükbaşı, All Star sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

Ciddi bir oy potansiyeli ile başladığı yarışmayı, 12 yıl aranın ardından gelen kadın şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı, yapım şirketlerinin ilgi odağı haline dönüştü. Öyle ki Bölükbaşı’nın yarışmayı şampiyon olarak tamamlamasının ardından 5 büyük firmadan reklam teklifi aldığı ileri sürüldü. Şimdiye kadar aldığı reklam tekliflerine ilişkin bir açıklama yapmayan Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde yeni firması ile anlaşma imzalayarak bir içecek markasının reklam yüzü oldu.

İlgi Odağı Oldu!

Yarışmaya katıldıktan sonra hayatı değişen Nisa Bölükbaş’ının, şampiyon olduktan sonra kariyer hayatında farklı kapılar açılmaya başladı. Doğal güzelliği ile dikkat çeken Bölükbaşı, reklam firmalarını peşinden koşturarak, ilgi odağı haline dönüştü. Kısa süre içerisinde 5 büyük firmadan reklam teklifi aldığı söylenen Nisa Bölükbaşı, konuya ilişkin şimdiye kadar hiçbir açıklama yapmadı.

Reklam Yıldızı Oluyor!

Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde bir mekanda sözleşme imzalarken görüntülendi. Milyonluk teklifi kabul eden Bölükbaşı, artık reklam yıldızı olarak karşımıza çıkacak.

Aleyna Tilki’yi Yerinden Etti!

Nisa Bölükbaşı, daha önce Aleyna Tilki’nin reklam yüzü olduğu marka ile anlaştı. Bölükbaşı’nın bu hareketi “Aleyna’yı yerinden etti” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.