Nisa Bölükbaşı’nın Şampiyonluğu, Dostluklarını Bir Bir Almaya Başladı; Ayşe Yüksel ve Adem Kılıçcı’dan Sonra, Şimdi Sıra Merve Aydın’da! “Neler Oluyor?”

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından biri olan Survivor Türkiye, bu sene All Star konsepti ile seyirci karşısına çıktı. Tarihinin en zorlu parkurlarını seyirci karşısına çıkaran Survivor All Star 2022 yarışması, en iddialı yarışmacılarını da bir araya getirmişti. Survivor eski şampiyonlarının da yer aldığı Survivor All Star 2022 yarışmasında tüm şampiyonları geride bırakan Nisa Bölükbaşı, kupayı kaldırdı. Ancak, Nisa Bölükbaşı’nın final yarışı pek çok dostundan vazgeçmesine neden oldu.

Ayşe Yüksel ve Adem Kılıçcı ile Arası Açılmıştı

Survivor All Star 2022 yarışmasında son dörde Ayşe Yüksel, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı kalmıştı. Adem Kılıçcı, Batuhan Karacaka’yı; Nisa Bölükbaşı ise, Ayşe Yüksel’i eleyerek finalde SMS yarışı için karşı karşıya geldi. Ayşe Yüksel ve Adem Kılıçcı ile rakip olarak SMS yarışına çıkan Survivor All Star 2022 yarışmasının şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın her iki isimle de arasının açıldığı iddia edilmişti. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022 yarışmasından olan her iki arkadaşını da sosyal medya hesabından takip etmemesiyle dikkat çekmişti.

Nisa Bölükbaşı, Bu Kez Merve Aydın’dan Vazgeçti

Survivor tarihinin iddialı kadın yarışmacılarından olan Merve Aydın, Survivor All Star 2022 yarışmasına da katıldı. Geçirdiği talihsizlik sakatlık sonucu finali göremeden eve dönmek zorunda kalan Merve Aydın, havalimanında kendisine sorulan soru üzerine Adem Kılıçcı’yı desteklediğini açıklamıştı. Nisa Bölükbaşı ile oldukça samimi olduğu bilinen ve birlikte fotoğrafları da bulunan Merve Aydın’ın bu açıklamaları, şampiyonu kızdırdı. Survivor All Star 2022 yarışmasının ardından Merve Aydın’ı sosyal medya hesabından takipten çıkaran Nisa Bölükbaşı, yakın arkadaşını neden takipten çıkardığını ise, henüz açıklamadı.

Exit mobile version