NISSAN QASHQAI Sıfır Araç Kampanyası: 100 Bin TL Fırsatıyla Satılacak!

Araba sahibi olmak isteyenler için NİSSAN kampanyasını duyurdu. Nissan resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile Eylül ayı kampanyalarını açıkladı. Eylül ayı kampanyaları Nissan mağazalarında. Markanın en çok tercih edilen SUV modeli Nissan Qashqai 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %069 faiz avantajı ile müşterilerini bekliyor. Nissan, sıfır model araç  almak isteyenler için 12 ay 0,69 faiz oranı verecek.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modeli* Nissan Qashqai 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0** faiz, avantajı ile şimdi Qashqai’li olmanın tam zamanı!

Size en uygun Qashqai’ye ulaşmak ve Qashqai’ler için size özel koşulları öğrenmek adına Nissan Yetkili Satıcıları ile aşağıdaki butonlar aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Nissan Qashqai, Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) açıkladığı satış verilerine göre 2007-2019 yılları arasında Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelidir.

NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir. 2021 model yılı 1.3 DIG-T Skypack Plus DCT özel indirimli fiyatı ile birlikte kredi kampanyası geçerlidir.

Bu kampanya 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren Nissan Otomotiv A.Ş.’nin bir sonraki duyurusuna kadar katılım gösteren Yetkili Satıcıları için geçerlidir.

Exit mobile version