Niyazi Arslan: Enerjim ve deneyimimle seferber olacağım

Hem projelerini tamamlama hem de bunu Çiğli halkı ve parti kamuoyu ile paylaşma konusunda çalışmalarına ivedilikle devam ettiğini kaydeden CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Niyazi Arslan, “Çiğli’yi daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha hizmet dolu bir kent haline getirme kararı almanın heyecanını yaşıyorum. Belediyecilik hizmetlerinin toplumumuzun her kesimine dokunması ve yaşam kalitesini artırması için adım atıyorum” dedi. Çiğli’nin geleceğinde kalıcı izler bırakma amacıyla yola çıktığını belirten Arslan, “Bu süreci beraber başarıyla taçlandıracağız. Hizmet anlayışım, sadece belediyecilikle sınırlı kalmayacak; aynı zamanda siz değerli Çiğli halkının ihtiyaçlarına duyarlı, hızlı ve etkili çözümler sunmayı hedefleyecektir. Bu bir bayrak yarışı, ben bayrağı daha ileriye taşımaya talibim” ifadelerini kullandı.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN

“Alt yapı çalışmalarında eksiklikleri gidererek, ulaşım sorunlarına çözüm üreterek, eğitim alanında nitelikli projeleri hayata geçirerek, sağlık hizmetlerini daha erişilebilir kılacak ve çevre konusunda sürdürülebilir uygulamalara öncülük ederek, kentimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağım. Sizlere daha etkin, daha şeffaf ve katılımcı bir yönetim sunarak, her bir vatandaşımızın talep ve önerilerine duyarsız kalmadan, ihtiyaçlarınıza en uygun hizmetleri sunmayı amaçlıyorum. Çiğli’nin potansiyelini tam anlamıyla değerlendirip her bir mahallesine eşit ölçüde hizmet sunarak kentimizi daha ileri bir seviyeye taşıyacağım” diyen Arslan hiçbir yurttaşın, ‘belediyeye şu sorunumu ilettim ama ilgilenen olmadı’ demeyeceğini söyledi.

KATILIMCILIK, FIRSAT EŞİTLİĞİ

Arslan, “Uzunca süredir projelerim üzerine çalışıyorum. Cinsiyet, yaş, etnik köken, siyasi görüş veya ekonomik durum fark etmeksizin herkesin eşit haklara sahip olduğu bir Çiğli için çalışacak; yaşadığımız kenti daha adil ve kapsayıcı kılacak projeleri hayata geçireceğim. Demokrasinin gücüne inanarak, Çiğli’de katılımcılığı en üst düzeye çıkaracağım. Belediyeler, yerel demokrasinin en berrak uygulandığı birimlerdir. Belediyedeki her hangi bir işinizin yarım kalmayacağına, sümenaltı edilmeyeceğine söz veriyorum” şeklinde konuştu.

“ESNAFI TANIYORUM, SORUNLARI BİLİYORUM”

Yerel kalkınmanın ekonomik kalkınma ve hakça paylaşımla mümkün olduğunun altını çizen Niyazi Arslan, “Yerel esnafımızı hem tanıyorum hem de sorunlarını yakından biliyorum. Yıllardır Çiğli’de sürdürdüğüm parti çalışmalarım ve belediyecilik tecrübelerimle, esnafımıza destek olacak, ekonomiyi canlandıracak ve sürdürülebilir büyüme için adımlar atacağım. Kooperatifleşme hamlelerinin, meslek ve esnaf örgütlenmelerinin yanında olacağım” dedi.

“TEK BİR RİCAM VAR”

“Çiğli’de yaşayanların, yaşadığı ilçeyle gurur duyacağı bir hizmet anlayışı hiç de uzak değil. Gençlerin, kendi kentinde sosyalleştiği bir Çiğli hayal değil. Çiğli’de olmanın cazip hale gelmesi, ilçemiz için en önemli hedefim” şeklinde konuşan Arslan, tüm enerjisi ve deneyimini seferber edeceğinin sözünü verirken, Çiğlililerden ricada bulundu. Arslan, “Sizlerden tek bir ricam var. Tüm bunları ve daha fazlasını ancak birlikte başarabiliriz. Tüm Çiğli halkını, sadece aday adaylığım sürecinde değil, sonrasında da ‘Çiğli için hep beraber’ demeye davet ediyorum” dedi.

Exit mobile version