Kamu

Noter huzurunda çekilecek kura ile işe girebilirsiniz: Belediye personel alımı için ilan verdi, ilkokul mezunları başvurabilir!

Noter huzurunda çekilecek kura ile işe girebilirsiniz. Belediye personel alımı için ilan verdi. Verilen ilana göre, alımlar için başvurular 19 Eylül 2022 tarihine kadar kabul edilecek. Başvuranlar arasından kadroya seçilenler kura sonrası yapılacak sınav ile belirlenecek.

Burdur Tefenni Belediyesi, kanal ve ızgara işçisi kadrosunda personel alımı yapacak. Bu kapsamda verilen ilanda başvuru şartlarına yer verildi. Şartları sağlayan adaylar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Alımlar için ilkokul mezunu olma şartı aranıyor.

Tefenni Belediye Başkanlığında çalıştırılmak üzere belirsiz süreli 6 adet Kanal ve Izgara İşçisi alımı yapılacaktır. Alım için aranan şartlar;


1. İşin niteliği gereği işe alınacak işçiler Belediyenin görev sahasında çalıştırılacaktır.

2. 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak, Ol .09.2009 tarihinde yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında tüm başvuruların noter kurasına alınarak açık iş sayısının 4 katı asil, yine açık iş sayısının 4 katı yedek noter kurası çekilmek suretiyle mevzuat kapsamında alımlar gerçekleştirilecektir. Kura sonuçları ve mülakat tarihi Tefenni Belediyesi Resmi İnternet (http://www.tefenni.bel.tr.) sayfasından yayınlanacaktır. Kişilere ayrıca bilgi verilmeyecektir.

3. Başvuran kişi tarafından, istenilen belgelerin (asıllarını göstermek şartı ile) 20.09.2022 tarihi Saat: 17:30’a kadar Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmesi zorunludur. Posta, kargo, mail vb. şekilde gönderilen evraklar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

4. Talep edilen meslek grubu için 1 yıl çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek zorundadır.

5. Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmadığına dair evrak ibraz edilmesi gerekmektedir.

6. Tefenni İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Not: 23.09.2022 Günü Saat 10:30 da Noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.