Genel

O banka duyurdu: İzmir’de iki iş yeri bir arsa satışa çıktı! 61 metrekarelik iş yeri 330 bin TL!

Halkbank, İzmir ili için satılık gayrimenkul ilanları yayınlamaya devam ediyor. Banka, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan iki dükkan ve bir tarla için yeni ihaleler düzenlediğini açıkladı.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün dükkan olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunan dükkan için ihale düzenleyen kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu dükkanın kullanım alanı 61 metrekare olarak açıklandı. Dicle Mahallesi’nde bulunan dükkanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç fiyatı 330 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 9 bin 900 TL olduğu bildirildi.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün tarla olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan tarla için ihale düzenleyen kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu tarlanın kullanım alanı 5 bin 500 metrekare olarak açıklandı. Aktepe Mahallesi’nde bulunan tarlanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç fiyatı 1 milyon 380 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 41 bin 400 TL olduğu bildirildi.

HALKBANK’TAN İZMİR TORBALI’DA MİLYONLUK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan gayrimenkulün dükkan olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan dükkan için ihale düzenleyen kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu dükkanın kullanım alanı 97 metrekare olarak açıklandı. Muratbey Mahallesi’nde bulunan dükkanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç fiyatı 1 milyon 860 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 55 bin 800 TL olduğu bildirildi.