O banka, emekli maaşı hesabını taşıyan herkese anında 2 bin TL’lik nakit ödeme yapacağını duyurdu! Emekli promosyonu 2022

Yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte tekrar yükseliş trendine giren ekonomi piyasaları, vatandaşların geride bıraktığımız yılın ekonomik verileri ışığında hali hazırda zamlı olarak satın aldıkları hizmetlere yeni zamların yapılmasına yol açtı. Gündelik hayatta satın alınan hemen hemen her hizmete yüksek oranlı zamların yansıtıldığı şu günlerde, özellikle geçimini tek maaş ile sağlamaya çalışan emekli vatandaşlar bütçelerini ferahlatabilmek adına çözüm yolları arayışına girdiler.

Emekli vatandaşların nakit arayışlarına, Kuveyt Türk’ten hafta sonu müjdesi geldi. Banka nakde sıkışan emeklilere, maaş hesaplarını kendi bünyesine taşımaları ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt etmeleri durumunda geri ödemesiz promosyon hizmeti sunacağını açıkladı.

Kuveyt Türk Emekli Promosyonu Hizmeti 2022

Geliştirdiği konut ve taşıt finansmanı hizmetleri ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran bankalardan biri olan Kuveyt Türk Bankası, yeni dönemde 3 yıllık promosyon süresinin tamamlanmasının ardından güncel kampanyasını ilan etti.

Kuveyt Türk hem mevcut müşterileri hem de yeni emekli müşterileri için geçerli olduğunu bildirdiği promosyon kampanyası aracılığı ile binlerce lirayı karşılıksız olarak emekli vatandaşlara ulaştıracağını bildirdi.

Kuveyt Türk Emekli Promosyon Ödemesi Detayları

Kuveyt Türk tarafından geliştirilmiş olan 2022 emekli promosyonu kampanyasının detayları paylaşıldı. Banka, maaş aralıklarına göre değişen promosyon tutarlarını şu şekilde belirledi:

Kuveyt Türk Emekli Promosyonu Başvurusu

Kuveyt Türk’ün 2 bin TL’ye varan emekli promosyonu hizmetinden yararlanmak isteyen emeklilerin, banka uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabı taşıma talimatı vermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version