O Banka Faizsiz Kredi Teklifini Hazırladı: 5.000 TL Anında Hesabınızda!

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşların ilk olarak başvurduğu yollardan biri banka kredileridir. Ancak son dönem itibari ile yükselişe geçen banka kredi faizleri, vatandaşların oldukça mağdur olmasına sebebiyet vermiştir.

Vatandaşların zor gününde onları banka kredilerinin faizleri ile daha da mağdur etmek istemeyen ING Bank, yeni dönemde faizsiz kredi kampanyası başlattığını duyurdu. ING Bank’ın yayınlamış olduğu faizsiz kredi kampanyasından sonra birçok vatandaş, kampanya detaylarını araştırmaya başladı.

ING Bank Turuncu Ekstra ile Kredinizin Faizini Yok Edin!

ING Bank’ın geliştirmiş olduğu hizmetlerden biri olan ING Bank Turuncu Ekstra, kredi faizlerinin yokmuş gibi varsayılmasını sağlıyor. Bankanın Turuncu Ekstra başlığı altında geliştirmiş olduğu kampanyalar sayesinde, müşteriler iade ödeme alabiliyor ve böylelikle kredi faizlerini ortadan kaldırabiliyor.

ING Bank kredi hizmeti karşılığında krediye uygulanan faiz oranının, nötrlenmesi için Turuncu Ekstra kart aracılığı ile aylık bin TL harcama yapmak yeterli. Böylelikle aylık 5 bin TL’ye kadar olan kredilerinizin faiz oranları yüzde 0’a düşmüş olacak.

Turuncu Ekstra Faizsiz Kredi Kampanyası Koşulları

Turuncu Ekstra avantajlarından yararlanarak, 5 bin TL’ye kadar yararlanılan kredi hizmetine faiz oranının yüzde 0 olarak yansıtılmasını isteyen banka müşterilerinin, bu kapsamda sağlamaları gereken bazı şartlar ilan edildi. Buna göre banka, faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için kampanya şartlarını şu şekilde belirledi:

ING Bank 5 Bin TL Kredi Maliyet Hesaplama Tablosu

ING Bank’ın 5 bin TL’ye kadar olan kredi hizmetleri için hazırlanan maliyet tablosu şu şekildedir:

Exit mobile version