EkonomiGündem

O Banka Nakit İhtiyacı Olanlara Duyuru Yaptı: Geri Ödemesiz 2500 TL Hesaplara Yatacak

Nakit ihtiyacı olanları ilgilendiriyor. Yapı Kredi Bankası nakit ihtiyacı olanlara duyurdu. Emekli yakınlarına referans olan vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak. Refarans kampanyası ile emekli yakınlarına referans olarak emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasına taşımasını sağlayan vatandaşlara, nakit verilecek. Kampanyanın son günü 31 Aralık.

Yapı Kredi Bankası Kampanyanın Detaylarını Şu Şekilde Duyurdu;

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 7 Haziran 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

Yapı Kredi Bankası müşterileri Şubelerimiz, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Mobil üzerinden SGK maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Bir emekli sadece bir kişi tarafından referans gösterilebilir.

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında; referans gösterilen emeklinin Yapı Kredi Bankası aracılığıyla alacağı bir aylık net maaşı 1.500 TL’ye kadarsa 1.300 TL, 1.500 TL – 2.500 TL arasındaysa 1.650 TL, 2.500 TL ve üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödenir.

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan veya Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında referans gösterilemez.

Tüm Yapı Kredi Bankası müşterileri, Emekli Referans Kampanyası kapsamında emekli yakınlarına referans olabilir.

Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya ödüllendirmesi yapılır.