O bankadan kapı kolu fiyatına araç satışı: 44 bin TL ödeyerek 2016 model Citroen aracın sahibi olabilirsiniz!

Türkiye Ekonomi Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem platformu üzerinden 3 yeni araç ihalesi düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2016 MODEL SATILIK CITROEN!

Türkiye Ekonomi Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında 2016 model Citroen Elysee aracı satışa çıkardığını duyurdu. Banka, aracın özelliklerine ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Tebcetelem platformu üzerinden satışa sunulmuş olan ilk icralık aracın beyaz renkte olduğunu ve İstanbul ilinde bulunduğunu belirten Türkiye Ekonomi Bankası, araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 110 bin TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, 44 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2017 MODEL SATILIK FIAT!

Türkiye Ekonomi Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında 2017 model Fiat Egea aracı satışa çıkardığını duyurdu. Banka, aracın özelliklerine ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Tebcetelem platformu üzerinden satışa sunulmuş olan ikinci icralık aracın gri renkte olduğunu ve İstanbul ilinde bulunduğunu belirten Türkiye Ekonomi Bankası, araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 106 bin 500 TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, 42 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2014 MODEL SATILIK FORD!

Türkiye Ekonomi Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında 2014 model Ford Fiesta aracı satışa çıkardığını duyurdu. Banka, aracın özelliklerine ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Tebcetelem platformu üzerinden satışa sunulmuş olan üçüncü icralık aracın buz beyazı renginde olduğunu ve Ankara ilinde bulunduğunu belirten Türkiye Ekonomi Bankası, araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 105 bin 750 TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, 42 bin 300 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version